Bayraklı Belediye Başkanı Sandal: “Biz Büyük Bir Aileyiz”

Bayraklı Belediye Başkanı Sandal: “Biz Büyük Bir Aileyiz”

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede yeniden CHP Bayraklı İlçe Başkanı seçilen Didem Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı ziyaret etti. Gültekin “Partimizin oylarını büyüteceğiz” derken, Başkan Sandal “Biz büyük bir aileyiz. Birlik ve dayanışma içinde yereldeki iktidarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Başkan Sandal’ı makamında ziyaret etti. Centilmenlik içinde tamamlanan kongre sonrasında gözler yerel seçim çalışmalarına çevrilirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

Belediye Başkanı Serdar Sandal

Yerelde İktidarımızı Pekiştireceğiz

Belediye Başkanı Serdar Sandal şunları söyledi, “Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında biz büyük bir aileyiz. Parti içi yarışı centilmence, dostluk içinde geride bıraktık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da parti örgütümüzle beraber sokaklarda olacağız. Yerel seçimlerde iktidarımızı pekiştirmek için çaba sarf edeceğiz”

 

Bayraklı Türkiye'nin Kalbi Olacak

Bayraklı Türkiye’nin Kalbi Olacak

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin “Partimizi ilçemizde daha da büyütmek ve oy oranlarımızı artırmak için örgütlü mücadelemizi aynı heyecan ve kararlılıkla sürdüreceğiz. İlçemizin her sokağında varız ve tüm vatandaşlarımızla iletişim halindeyiz. İzmir’in kalbi ilçemizi, Türkiye’nin kalbi haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Bir Cevap Yazın