Karşıyaka Ayaküstü Lezzet Günleri 2’ye Geri Sayım Başladı

Karşıyaka Ayaküstü Lezzet Günleri 2’ye Geri Sayım Başladı

Karşıyaka Belediyesi ve iştiraki Kent A.Ş ile Yaşar Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “Karşıyaka Ayaküstü Lezzet Günleri 2” 28-30 Nisan 2023 tarihleri arasında Ahmet Taner Kışlalı Rekreasyon Alanı’nda gerçekleşecek. İzmir sokaklarından çıkıp nam salmış lezzetlerin açık havada bir araya geleceği etkinlik, üç gün boyunca ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim sunacak.

Atölye Ve Söyleşiler

Organizasyonun ilk gününde sırasıyla yetişkinler için makarna ve pizza atölyeleri ile 9-12 yaş için kurabiye atölyesi yapılırken, günün devamında üç ayrı özel söyleşi gerçekleşecek. Yüksel Ünal ve Vehbi Moğol “İki Karşıyakalı Söyleşiyor-Neşeli Sokaklar”, ardından Osman Serim “Osmanlı’da Kahve ve Seyyar Kahve Satıcıları”, sonrasında Gonca Tokuz ve Nejat Yentürk “Anadolu’nun Üç Halkası: Kahke, Simit, Gevrek” başlıklı söyleşiler ile İzmirli konukların karşısında olacak. Günün finalinde Agora Minör konuklara unutulmaz bir konser verecek.

Karşıyaka Ayaküstü Lezzet Günleri 2’ye Geri Sayım Başladı
Karşıyaka Ayaküstü Lezzet Günleri 2’ye Geri Sayım Başladı

Hafta Sonu Eğlence Dolu

Şölenin ikinci günü olan 29 Nisan Cumartesi, “Gökçe Yıldızer ile Bold Fit Party” etkinliğiyle başlayacak ve 5-9 yaş için pankek atölyesi, 12-17 yaş için trüf çikolata atölyesi ile yetişkinlere yönelik makarna atölyesi ile sürecek. “Kabuğu Kırmak” başlıklı belgesel gösteriminin ardından Barış İnce ve Nejat Yentürk söyleşisi yapılacak. Berkant Atılgan konseri ile de eğlence dolu bir akşam yaşanacak.

30 Nisan Pazar gününe de “Yoganın Bestesi ile Sabah Yogası” etkinliği ile zinde bir başlangıç yapılacak. Yine kurabiye, pizza, pankek atölyeleri, RC (uzaktan kumandalı) araç gösterisi, RC tekne gösterisi ve Yüksel Ünal ile bilgi yarışması ile renklenecek olan final gününde, Seda Genç ve Tangör Tan “Sokakta Yemek Kültürümüz” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek. Üç günlük lezzet şöleni, Karşıyaka Belediye Orkestrası’nın sunacağı müzik ziyafetiyle son bulacak. Gıda sektörünün köklü markalarından Pınar’ın da destekçileri arasında yer aldığı “Karşıyaka Ayaküstü Lezzet Günleri 2” hakkında, Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da detaylı bilgiye ulaşılabilir. (İzmirHaberleri.net)

Bir Cevap Yazın