Menderes Bayram Tatiline Hazır

Menderes Bayram Tatiline Hazır

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, 9 günlük Kurban Bayramı tatiline hazır olduklarını açıkladı. Özkan, herkesi tatilde Menderes’in güzelliklerini keşfetmeye davet etti.

9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki tüm hazırlıklar tamamlandı. Tatil boyunca özellikle ilçenin turizme açılan kapısı olan Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli Mahallelerinde yaşanacak yoğunluk için belediye ekipleri hazır olacak.

Ekipler teyakkuzda

Belediye ekipleri tarafından hummalı bir çalışma gerçekleştirilerek Menderes bayram tatiline hazır hale getirildi. Tatil boyunca da belediyenin Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere tüm müdürlükleri hazır olacak şekilde çalışma planı yapıldı. Özellikle tatil süresi boyunca 43 kilometrelik sahil şeridinde milyonları ağırlayacak olan Menderes’te belediye ekipleri teyakkuzda olacak.

 

Menderes Bayram Tatiline Hazır
Menderes Bayram Tatiline Hazır

 

Bayram Mesaisi

Menderes’in her bir noktasında gerekli olan çalışmaların yapıldığını kaydeden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ İlçemizde bayram hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm ekiplerimiz yoğun bir çalışma ile Kurban Bayramı tatilinin Menderes’imizde rahat, huzurlu ve hijyenik ortamda geçmesi için yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Bayram tatilinde de çalışmalarımız sürecek. Başta hemşehrilerimiz olmak üzere Menderes’imizde ağırlayacağımız misafirlerimiz için ekiplerimiz ile bayram mesaisinde olacağız’’ dedi.

 

Turizm Bölgesine Özel Hazırlık

Sahil bölgesinde oluşacak yoğunluk için de hazır olduklarını ifade eden Başkan V. Özkan, ‘’ Özellikle ilçemizin sahil bölgesi tatil boyunca milyonları ağırlayacak. Bunun için de gerekli tüm önlemleri aldık. Ekiplerimiz 43 kilometrelik sahil şeridinde 9 gün boyunca görevlerinin başında olacak.  Mavi ve yeşilin bir arada olduğu güzel ilçemizin turizme açılan kapısı Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli başta olmak üzere Menderes’imizin güzelliklerini keşfetmeye tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz’’ dedi.

 

Menderes Bayram Tatiline Hazır
Menderes Bayram Tatiline Hazır

Bir Cevap Yazın