Menemen Belediye Başkan Vekili Pehlivan’a Sürpriz Doğum Günü

Menemen Belediye Başkan Vekili Pehlivan'a Sürpriz Doğum Günü

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın yeni yaş günü, belediye çalışanları tarafından hazırlanan sürprizle kutlandı. Belediye çalışanları belediye önünde “Siz bizi seçtiniz, biz de sizi seçtik. Her zaman yayındayız, seninleyiz. İyi ki doğdunuz, iyi ki hayatımızdasınız, başkanım” yazılı pankart açtı.

 

Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan "Sizler Benim Ailemsiniz"
Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan “Sizler Benim Ailemsiniz”

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan “Sizler Benim Ailemsiniz”

Eşi Filiz Pehlivan’ın da katıldığı sürpriz kutlamada doğum günü pastasını kesen Pehlivan, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek şunları kaydetti: “Bir insan için en güzel zamanlar, hatırlandığı ve düşünüldüğünü bildiği anlardır… Takvim yapraklarının doğum günümü gösterdiği bugün yaşadıklarım işte o güzel anlardan biri oldu. Yaşımız ilerlerken ve zaman bizden bir şeyler alıp götürürken, biriktirdiklerimizi görünce çok duygulanıyor insan… Evet, bugün benim doğum günüm…  Ama bugünü özelleştiren ve güzelleştiren de her zaman “Ailem” olarak tarif ettiğim çalışma arkadaşlarım tarafından hatırlanmak ve düşünülmek… Hissettiklerimi, duygularımı siz değerli aileme tam olarak ifade etmem imkânsız, imkânsız çünkü kelimeler kifayetsiz… Sizler çok özel ve çok güzelsiniz, her birinizi çok seviyorum” diye konuştu.

 

"Daha Çok Güzel İşler Yapacağız"
“Daha Çok Güzel İşler Yapacağız”

“Daha Çok Güzel İşler Yapacağız”

Menemen’de hep beraberce bir çok altına imza atacaklarını ifade eden Pehlivan, “Burada doğmuş, Menemen topraklarında büyümüş bir kardeşiniz olarak sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Hep beraberce el ele vererek Menemen’e ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. İyi ki benim ailem, İyi ki benim çalışma arkadaşlarım, iyi ki benim yol arkadaşlarımsınız… Allah, hepinizden razı ve hoşnut olsun. İyi ki, iyi ki varsınız… Hepimize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir Cevap Yazın