Urla Belediyesi Şehit Ve Gazi Ailelerini Unutmadı

Urla Belediyesi Şehit Ve Gazi Ailelerini Unutmadı

Belediye Başkan Vekili Kaymakam Dayanç, Şehit ve Gazi aileleri ile iftarda buluştu

Urla Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, Ramazan ayı ve Şehit Pilot Komiser Ufuk Danışment’in şehadetinin seneyi devriyesi nedeniyle şehit ve gazi ailelerinin yakınları ile iftarda buluştu.

Urla Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, birlik ve beraberlik duygusunun en yoğun hissedildiği Ramazan ayı ve Şehit Pilot Komiser Ufuk Danışment’in şehadetinin seneyi devriyesi nedeniyle şehit ve gazi yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra Garnizon Komutanı Deniz Albay Hüseyin Çoban, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, Urla İlçe Emniyet Müdürü İsmail Duman, Urla İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu ve Urla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri katıldı. İftar yemeği Urla İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş’in yapmış olduğu dua ile sona erdi.

Urla Belediyesi Şehit Ve Gazi Ailelerini Unutmadı

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Urla Belediye Başkan Vekili Kaymakam Murtaza Dayanç, ailesi ile birlikte katıldığı iftar yemeğinin öncesinde Şehit ve Gazi aileleri ile yakından ilgilendi. şehit ve gazi ailelerinin masasını tek tek ziyaret eden Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Dayanç, şehit ve gazi aileleri ile hasbihal etti. Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Dayanç, iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi ailelerinin yakınları ile bir arada olmaktan onur duyduklarının altına çizerek, “Ülkemizin savunmasında hakkı ödenemeyecek olan şehit ve gazilerimizin yakınları ile iftar sofrasında bir arada bulunmaktan dolayı gurur duyuyoruz.

Urla Belediyesi Şehit Ve Gazi Ailelerini Unutmadı

Ülkemizin bekası, milletimizin birliği ve bütünlüğü için bir saniye bile düşünmeden canını hiçe sayarak şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimiz ve onların kahraman silah arkadaşları gazilerimizin aileleri ve yakınları bizlere emanettir. Nasıl ki şehit ve gazilerimiz aziz vatanımızı emanet bilip sahip çıktıysa bizler de onların ailelerine ve yakınlarına bu şekilde sahip çıkacağız. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Devletimizin tüm imkanları ve milletimiz ile birlikte her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.(İZMİRHABERLERİ)

Urla Belediyesi Şehit Ve Gazi Ailelerini Unutmadı

Bir Cevap Yazın