Batur, Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!

Batur, Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!

Konak’ın Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim merkez seçim bürosu açılışı ve milletvekili aday tanıtım töreninde konuşan Başkan Batur, “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, yani 13. Cumhurbaşkanımıza en az yüzde 80 oy getireceğiz. İktidara çok yakınız. Artık iktidar olmak istiyoruz. Konak’ta kapı kapı dolaşacağız ve yüzde 80 hedefine muhakkak ulaşacağız. Sana söz, diyoruz ve cumhurbaşkanımıza söz veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanım, kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçim çalışmalarının yürütüleceği, İkiçeşmelik’teki Konak merkez seçim bürosu, düzenlenen törenle açıldı. CHP İzmir milletvekili adaylarının da tanıtıldığı törene Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’la birlikte CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, CHP PM üyesi Milletvekili Ednan Arslan, CHP PM üyesi Devrim Barış Çelik, TBMM Başkanlık Divan Katip üyesi ve CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, Millet ittifakı milletvekili adayları Mehmet Şahin Fırat, Güldem Atabay, Fulya Akçay, Birgül Değirmenci ve Seda Kaya, Millet İttifakı partileri il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları, muhtarlar, sivil toplum ve demokratik kitle örgütleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Umudun İzmir’den yükseldiği bir demokrasi şölenine dönüşen törende gelecek güzel günleri temsilen barış güvercinleri uçuruldu.

Batur, Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!
Batur, Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!

Taşkın: Demokrasi Ve Ekmek İçin Bir Araya Geldik

Kadın ve gençlerin oluşturduğu coşkulu kalabalığın iktidar sloganları arasında gerçekleşen törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili adayı Yüksel Taşkın, 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir maraton koşucusu gibi çalıştığının altını çizdi. Millet İttifakının ve CHP örgütlerinin çok iyi çalıştığını ifade eden Taşkın, İzmir’de demokrasi şöleni yaşandığını belirterek şöyle konuştu:

“Bizim bin 200 maddelik ortak politikalar mutabakat metnimiz var. Biz neden bir araya geldiğimizi çok iyi biliyoruz. Biz demokrasi ve ekmek için bir araya geldik. Türkiye’nin aydınlık geleceğini Millet İttifakı temsil ediyor. Günlerdir gördüğüm şey, örgüt çok iyi çalışıyor. Kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla İzmir’de pırıl pırıl, çok coşkulu bir demokrasi şöleni var. Bu partinin büyümesinde, dinamikleşmesinde Kadın Kollarımızın net bir çabası vardır. Hep beraber şunun sözünü veriyoruz. 15 Mayıs’ta İzmir iktidar kenti olarak uyanacak, belediye başkanlarımız iktidarın belediye başkanı olacak. Bu yaşama sevinci köreltilemeyen İzmir halkı da göğsünü gere gere dolaşmaya devam edecek.”

Batur, Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!
Batur, Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!

Soyer: 14 Mayıs Sabahı Ahlakı, Vicdanı, Namusu İktidar Yapacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sandıklara koşarak huzur içinde, sağlıkla, güven içinde, el ele, hep birlikte, barış içinde yaşanacak bir ülke kuracaklarının altını çizdi. Demokrasi vurgusu yapan Başkan Soyer, İzmirlilere güvenlerini boşa çıkarmayacakları sözünü vererek şunları söyledi: “Bu memlekette iki kuşak var. Bir 1923 kuşağı, yani Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının cumhuriyeti kurdukları kuşak. Bir de 2023 kuşağı, yani demokrasiyle taçlandıracak olan kuşak. Demokrasi sadece sandığa gidip oy vermek değil. Demokrasi şeffaflık, hukukun üstünlüğü, hakkına sahip çıkmak, alın terine sahip çıkmak, özgürlük, bağımsızlık, adalet, vicdan, namus, gurur demek. 14 Mayıs sabahı ahlakı, vicdanı, namusu iktidar yapmaya var mısınız? Söz mü? Ben de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak söz veriyorum 30 bin çalışanımızla hiçbirinizin güvenini boşa çıkarmayacak, başınızı öne eğdirmeyecek, en iyi hizmeti yapmak için canla başla çalışmaya devam edeceğim. Göreceksiniz, iktidarın belediyesi olarak bambaşka işler yapacağız.”

Batur, Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!
Batur, Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!

Aslanoğlu: 15 Mayıs’ta Hepimiz Aydınlık Bir Sabaha Uyanacağız

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, yirmi bir yıllık karanlık iktidarın kadınların haklarından çok şey götürdüğünü dile getirdiği konuşmasında kadınların hem kendi haklarını hem de gençlerin haklarını söke söke alacaklarını söyledi. “Kemal Bey kazanacak, kadınlar kazanacak” diyen Aslanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “14 Mayıs gecesi sabaha kadar, hep birlikte, tüm örgütümüzle sandıklara sahip çıkacağız. Tek bir oyun bile heba olmasına izin vermeyeceğiz. biz bu seçimi öyle az değil büyük farkla kazanacağız. O tek bir oy dağın arkasında olsa gidip bulacağız. Ev ev, hane hane, işyeri işyeri gezerek, hiç boş durmadan hepimiz çalışacağız. Bu iktidardan halkımızı kurtarmak için. Sizlere 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamlarını iletmeye geldik. Size söz yine baharlar gelecek, Bay Kemal sözünden dönmeyecek.

Batur: İktidara Çok Yakınız, Artık İktidar Olmak İstiyoruz

“Hepimiz bir olduk. Bütün örgütümüzle sahadayız” diyerek ne kadar kararlı olduklarını dile getiren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “İzmir ve Konak, üzerine düşeni en iyi şekilde yapacaktır. Yerel seçimlerde yüzde 65 oy alacağız demiştik. Konak örgütümüze, Konaklı hemşehrilerimize canı gönülden inandık ve yüzde 65’i aldık. Bu sefer Kemal Kılıçdaroğlu’na, yani 13. Cumhurbaşkanımıza en az yüzde 80 oy getireceğiz. İktidara çok yakınız. Artık iktidar olmak istiyoruz” dedi. Önümüzdeki seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Batur, kazanma sözü verdi ve konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bu seçim bizim için varlık veya yokluk seçimidir. Artık listelerimiz yapıldı, 193 arkadaşımız aday oldu. Hepsi birbirinden değerli kardeşlerimiz. Bu partide milletvekili aday adayı olmak bile şereftir. Bu parti bize Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet bıraktığı partidir, onun için önemlidir. Bundan sonra hepimiz sahada olacağız. İlçe örgütümüzle Konak’ta kapı kapı dolaşacağız ve yüzde 80 hedefine muhakkak ulaşacağız. Sana söz, diyoruz ve cumhurbaşkanımıza söz veriyoruz. Cumhurbaşkanımız da halka söz veriyor. Ben Cumhurbaşkanımıza sizler adına, buradaki örgütümüz adına üç kelimeyi arka arkaya sıralayarak konuşmamı bitirmek istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanım, kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!”

Batur, Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!
Batur, Kazanacağız, Kazanacağız, Kazanacağız!

Küçükoğullarından: İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açıyor.

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ise konuşmasında baharların geleceği sözünü vererek şunları söyledi: “13. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız, Türkiye’nin umudu Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilmek ilmek işlediği, milletin Millet İttifakı ışığı, ülkemizi her gün biraz daha aydınlatıyor. Az kaldı, durmadan, yorulmadan, gecemizi gündüzümüze katarak, alın terimizle ve her bir vatandaşın sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek çalışmaya devam ediyoruz. Herkese kapımız da gönlümüz de açık. İzmir’in dağlarında çiçekler açıyor. Anadolu’nun Kemal’i, gelecek güzel günlerin Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği sözü bizde kendisine veriyoruz. Sana söz Cumhurbaşkanım, baharları getireceğiz, sana söz. Gitti gidiyor tiran, geliyor gelmekte olan.” (İzmirHaberleri.net)

Bir Cevap Yazın