Hakkımızda

Bilim ve Sağlık Haber Ajansı ülkemizde basın alanındaki ilk Ar-Ge şirketi konumunda yer alıyor. İzmir haberleri bir basın yayın organı ya da haber yayıncısı değil tam olarak bir koordinasyon görevi üstlenen şirkettir.

Haber ajansı olarak yapılan işlemler genel anlamda muhabirler ile yayıncıları bir araya getirmektir. Bu yeni nesil basın sistemi sayesinde yayıncı ve muhabirler tam bir uyumluluk içerisinde çalışabilir.

İzmir haberleri web sitemizi ziyaret ettiğinizde haber konusu olarak bilim, güncel, eğitim, ekonomi, teknoloji, Covid-19 ve sağlık haberleri sekmelerini görebilirsiniz. Bu sekmeler içerisine tıkladığınızda farklı haberleri ve gelişmeleri görebilirsiniz.

Ancak bu haberler İzmir haberleri tarafından yapılmaz. Yayıncılar ve muhabirlerin ortak çalışma ürünü olarak web sitemizde yayınlanır.

“Tarafsız Haber” mottosu ile hareket eden İzmir haberleri özellikle sağlık alanında yapılan içerikler ve videolarla dikkat çekmektedir.

Bilim ve Sağlık Haber Ajansı ülkemizde basın alanındaki ilk Ar-Ge şirketi konumunda yer alıyor. İzmir haberleri bir basın yayın organı ya da haber yayıncısı değil tam olarak bir koordinasyon görevi üstlenen bir şirket olarak haber bülteni servisi yapar. Sağlıklı yaşam ve sağlık haberleri, personel, sağlık üzerine yoğunlaşan İzmir haberleri, güncel sağlık, eğitim ve teknoloji haberleri servis eder.

Çoğu haber sitesi template ve haber sitesi şablonlarına uygun olarak haber sitenize haber çekebileceğiniz WBots uygulaması ile anlaşmalıdır.

Güncel Sağlık Haberleri

İzmir haberleri siteleri tarzındaki haberlerden çok son sağlık gelişmelerinden ve kullanıcılar için yararlı olacak bilgilerden bahseden bir yayın akışına sahiptir. Bu sayede kullanıcılar sağlıkla ilgili en güncel ve en tarafsız gelişmeleri İzmir haberleri üzerinden takip etme şansı elde eder. İzmir haberleri web sitesi üzerinde yer alan sağlık bölümüne tıkladığınızda yayınlanmış olan tüm sağlık haberleri listelenecektir. İlginizi çeken haberleri hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Sağlıkla ilgili haber içeriklerine tıkladığınızda akıcı ve sade bir yayın içeriği ile karşılaşacaksınız. İçerikte haberle ilgili en dikkat çekici detayları rahatlıkla görebilmeniz adına görsellerden ve renkli başlıklardan yararlanılmıştır. Ayrıca sağlıkla ilgili haberlerin görüntüleri varsa bu içeriğe de erişebileceğiniz bir link içerikte yer alır. Genel olarak Instagram hesabına yönlendirme yapılarak haber içeriğinin görüntülenmesi sağlanır. Bu sayede bir taraftan haberle ilgili metin içeriklerini ve muhabirin aktardıklarını okurken haber videosunu da izleyebilirsiniz.

Güncel Sağlıklı Yaşam Haberleri

İzmir haberleri tarafından yayınlanan en önemli içerikler arasında güncel sağlıklı yaşam haberleri yer alır. Sağlıklı yaşamla ilgili merak ettiğiniz pek çok farklı nokta ve güncel gelişme İzmir haberleri üzerinden yayınlanmaktadır. İzmir haberleri muhabirler tarafından oluşturulmuş olan içeriklerin kontrolünü ve koordinasyonunu sağlayarak editörlük hizmeti sunar. Bu sayede kullanıcıların kolay bir şekilde sağlıklı yaşamla ilgili haberlere erişmesi sağlanmış olur. Sağlıklı yaşamla ilgili haberler genel anlamda beslenme, egzersiz ve genel yaşam ile ilgili olmaktadır.

İzmir haberleri ile ilgili içerikleri web sitesinde paylaştığı gibi diğer sosyal medya platformları içerisinde de paylaşmaya çalışır. Bu sayede farklı platformlarda da haber içeriklerini görebilirsiniz. Özellikle sağlıklı yaşam konuları ile ilgili kısa video paylaşımları İzmir haberleri Instagram hesabı üzerinde yer alıyor. Güncel sağlıklı yaşam haberleri genel olarak bilgi verici ve uygun yöntemleri gösterici tarzda olabiliyor. Özellikle de Instagram hesabında yer alan bu haber grubu ile en güncel sağlıklı yaşam gelişmeleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Özel Hastane Sağlık Haberleri

Özel hastanelerle ilgili gelişmeler ve yapılan çalışmalarla ilgili pek çok içerik İzmir haberleri içerisinde yer alıyor. Özel hastanelerde zaman zaman farklı uygulamalar ya da gelişmeler yaşanabilir. Bu nedenle de özel hastanelerle ilgili yapılan haberlerin sayısı oldukça fazladır. Özel hastanelerde görülen uygulamalar, yapılan doğru teknikler, başarılı çalışmalar ya da karşılaşılan sorunlar bu haberlerin temel konu içeriğini oluşturuyor.

İzmir haberleri, muhabirleri her zaman haberin esas sahibi olarak görür. Ayrıca haberin telif hakları İzmir haberleri’ne değil muhabirlere aittir. Sitede paylaşılan sağlık haberleri ile ilgili tüm paylaşımlarda muhabir ismini en üst kısımda görebilirsiniz. Bu sayede özel hastanelerle ilgili haber yapan muhabirin üzerine tıklayarak muhabirin diğer haberlerini kolay bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. İzmir haberleri ile ilgili oluşturduğu bu sistemle gözünüzden hiçbir detay kaçmayacak!

Sağlık Bültenleri

Sağlık haberleri ile ilgili tüm detaylara İzmir haberleri üzerinden kolayca erişecek ve tüm detaylara hakim olabileceksiniz. İzmir haberleri üzerinde yer alan “Abone Ol!” kısmından yararlanarak sağlık bültenleri için abonelik işlemi yapabilirsiniz. Bu sayede sağlıkla ilgili tüm haberler mail ile size bildirir. Ayrıca muhabir ya da yayıncı olarak da kolay bir şekilde abonelik işlemi yapabilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde yapılacak olan aboneliklerle tüm sağlık haberleri sizin için daha kolay erişilebilir hale gelecektir. Sağlık bültenleri içinde beslenme, kadın dünyası, hastalıklar ve tedavilerle ilgili gelişmeler yer alır. Konu ve içerik muhabirler tarafından belirlenerek yayınlama yapılır. Yayınlar konusunda İzmir haberleri herhangi bir telif ya da konu belirlemesi yapmaz. Sadece gerekli kontrolü ve koordinasyonu sağlar.

Sağlık bültenleri kişilerin temel bilgi düzeyini artırmada oldukça işlevseldir. Bu bültenlerde sadece güncel gelişmeler değil aynı zamanda da doğru sağlık bilgileri yer aldığından sağlık konusunda takip edebileceğiniz en iyi ajans İzmir haberleri olacaktır. Web sitesi dışında YouTube, Facebook, Instagram ve WhatsApp gibi sosyal medya platformlarından İzmir haberleri ile iletişime geçmeniz mümkündür. Bu platformlar ve web sitesi sayesinde sağlık haberleri vazgeçilmez içerikleriniz arasında yer alacaktır.

Son Dakika Sağlık Haberleri

İzmir haberleri sağlık alanındaki son dakika gelişmeleri paylaşarak kullanıcıların iyi bir haber deneyimi elde etmesini sağlıyor. Son dakika haberleri muhabirler tarafından oluşturularak paylaşılması sağlanır. Muhabirler metin içeriği ve video içeriği gibi farklı alternatifler sunarak iyi bir deneyim elde etmenizi sağlar. Son dakika sağlık haberleri genel olarak sağlıktaki yenilikler, yeni gelişmeler ve olaylarla ilgilidir. Sağlıkla ilgili yapılan yeni yasalar, yönetmelikler ya da düzenlemeler son dakika sağlık haberleri ile yayınlanır.

Son dakika sağlık haberlerinin büyük çoğunluğu web sitesi dışında Instagram üzerinden de paylaşılır. Instagram gönderisi ya da hikayesi olarak İzmir haberleri kanallarını takip ederek takibini sağlayabilirsiniz. Son dakika sağlık haberlerine ihtiyacı olan yayıncılar İzmir haberleri bültenine ücretsiz bir şekilde kaydolarak erişebilirler.