Özel Ege Şehir Hastanesi Faaliyetlerine Ara Verdi !

Özel Ege Şehir Hastanesi yönetimi, 2021 yılında faaliyete geçen hastanenin. “Hukuksal süreçler nedeniyle” hastanenin faaliyetlerine ara verdiğini açıkladı. BSHA olarak yaptığımız, “Hastanede elektrikler kesildi, bir açıklama yapılmalı” haberlerimiz de sonuç verdi.

Ege Şehir Hastanesi adına Alabanda Özel Sağlık  Hizmetleri San. Tic. A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle, 

“Yönetim’e geldiğimiz 17.06.2021 tarihinden bu yana siz değerli halkımıza güvenilir, kaliteli, etik sağlık hizmeti verebilme yolunda Yönetim’imiz ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte maddi ve manevi özveri göstererek, tüm bilgi deneyim ve tecrübelerimizi hastalarımızla paylaştık, onlara şifa kaynağı olduk. Geçmişten gelen sermaye yetersizliğinin giderilmesi amacıyla Yönetim’imiz şirket Genel Kurul’unda “sermaye artırım” kararı almıştır.  Sermaye artırım kararı ile ilgili hukuksal süreç faaliyetimize ara verme zorunluluğuna neden olmuştur. Hukuksal sürecin sonucu beklenilmeden sermaye kaynağının oluşturulması ve ara verilen hastane faaliyetine devam edilebilmesi amacıyla ortaklar arasında yapılan görüşmeler devam etmekte olup nihai sonuçlar çalışanlarımıza ve kamuoyuna açıklanacaktır. Yönetim’imiz, bu süreci en iyi şekilde yönetmeye kararlıdır. Halkımızın sağlığı, hastalarımızın ihtiyaçları ve paydaşlarımızın hak edişleri karar alma sürecimizin merkezinde bulunmaktadır. Paydaşlarımızın moral ve motivasyonlarının en üst seviyede olması bizim için büyük önem arz etmektedir. Hastane Yönetim’ imiz ve çalışanlarımızın sahip olduğu özveri, daha güçlü bir şekilde geri dönme inancımızı desteklemektedir. Sorularınızı “info@egesehirhastanesi.com.tr” adresine iletmenizi ve hızla yanıtlayacağımızı bildirmek isteriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Ege Şehir Hastanesi Çalışanları Maaş Ödemelerini Bekliyor

Öte yandan Bilim ve Sağlık Haber Ajansı (BSHA) instagram sayfasına ulaşan Ege Şehir Hastanesi çalışanları, yaptıkları açıklamada, “Aylardır maaşlarımızı alamıyoruz, çok mağduruz. Çok yakında hastane önünde bir basın açıklaması yaparak, sorunlarımızı anlatmak istiyoruz” dedi.  (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak: Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

Bir Cevap Yazın