Afyon’da Yasak Aşk Cinayeti !

Afyonkarahisar’da kiracının ev sahibini öldürerek intihar ettiği olayın altından yasak aşk çıktı.
Olay, Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde gün gece meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Taner C. ile ev sahibi Yüksel K. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Taner C., ev sahibi Yüksel K.’ya (65) silahla ateş açtı. Ardından kendi evine giden genç, aynı silahla kafasına ateş ederek intihar etti. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipleri yaptıkları incelemede ev sahibi ve kiracının öldüğünü belirlendi.

AFYONKARAHİSAR’DA KİRACININ EV SAHİBİNİ ÖLDÜREREK İNTİHAR ETTİĞİ OLAYIN ALTINDAN YASAK AŞK ÇIKTI. (GÖKTEN CEYLAN/AFYONKARAHİSAR-İHA)
Afyonkarahisar’da kiracının ev sahibini öldürerek intihar ettiği olayın altından yasak aşk çıktı.

Olay sonrası Taner C.’nin annesi S.C. (55) ifadesinde, oğlunun öldürülen Yüksel K. ile arasında olan yasak ilişkiyi öğrendiğini ve olayın bundan sonra yaşandığını beyan etti. Yüksel K.’nın evli olduğu öğrenildi.
Olayın ardından morga kaldırılan şahısların cenazelerinin yapılacak otopsi sonrası ailelerine teslim edileceği belirtildi. (izmirhaberleri.net)

Bir Cevap Yazın