Başkan Adayı Barış Şahin’den Projeleri İçin Noterli Onay

Bağımsız Türkiye Partisi Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Barış Şahin, adaylık sürecini, projelerini ve vaatlerini anlattı.
Programın dikkat çeken ayrıntısı ise BTP Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Barış Şahin’in noterden verdiği taahhüt oldu.
Barış Şahin, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Kemalpaşa halkının kendisini başkanlığa layık görmesi halinde söz verdiği projeleri 5 yıl içerisinde yapmazsa tüm Kemalpaşa Halkının kendisine maddi tazminat davası açabileceğini kabul, beyan ve taahhüt ettiği belgeyi noter huzurunda imzaladı.
Aynı Çalışmayı Tüm Belediye Başkan Adaylarından Bekliyorum
Noter kanalıyla verdiği taahhüt ile ilgili konuşan Barış Şahin “Peygamber Efendimiz bizi aldatan bizden değildir diyor. Söz uçar yazı kalır. Bugün notere gittim ve bu taahhütnameyi onaylattırdım. 5 yılın sonunda verdiğim sözleri yerine getiremezsem Kemalpaşa halkın bana resmi olarak dava açabilir. Bu belki Kemalpaşa siyaset tarihinde hatta Türkiye tarihinde bir ilk olabilir. Ben herkese karşı açığım, şeffafım, netim. Yapmayacağım hiçbir şeyin sözünü vermedim, vermem. Aynı davranışı tüm belediye başkan adaylarından bekliyorum. Madem herkes hizmet için yola çıkıyor, buyursunlar. Herkes iyi niyetliyse tüm belediye başkan adayları bunu yapar” dedi. Bağımsız Türkiye Partisi olarak yerel seçimlere iddialı bir şekilde girdiklerini belirten Barış Şahin program boyunca Kemalpaşa’da gerçekleştirmek istedikleri projeleri anlattı. Siyasette gençlerin önünün açılması gerektiğini anlatan Şahin, BTP olarak en iyi kadrolar ile Kemalpaşa’yı layık olduğu hizmete kavuşturacaklarını belirtti. (izmirhaberleri.net)

Bir Cevap Yazın