Başkan Ahmet Aydın’dan Ramazan Bayramı Mesajı 

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı, “Bayramlar; bir toplumun millet olma şuurunu  şekillendiren, milli ve dini duygularımızın kuvvetlendiği günlerdir ” dedi.

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Aydın, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan oruç ayı Ramazan-ı Şerif’i en güzel duygularımızla tamamlayarak Bayrama kavuştuk. Ramazan Bayramının siz kıymetli vatandaşlarımız, milletimiz ve tüm dünya için barış ve esenlikler getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bayramınızı en güzel dileklerimle tebrik ediyorum.

Bayramlar; bir toplumun millet olma şuurunun şekillendiren, milli ve dini duygularımızın kuvvetlendiği günlerdir. Köklü geçmişimizin rehberliğinde geleneklerimizin geleceğimize aktarılmasında önemli bir yer tutan, dargınların kucaklaştığı zaman dilimleridir. Biz birlik ve beraberliğimizi en zor anlarda dahi göstermiş bir milletiz. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta gerçekleşen ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen depremde Seferihisarlı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm milletimiz anında refleks göstererek seferber oldular. Depremzede vatandaşlarımıza devlet millet el ele tek yürek anlayışıyla yardım elinin uzatması bizi bir araya getiren ortak duygularımızın en somut göstergelerinden biridir.

Birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren bayramlarımız her zaman olduğu gibi bu yıl da kalplerimizi ısıtan iklimiyle sevdiklerimize kavuşmamıza vesile olmasını temenni ederim. Bayramın mutluluğunu yaşarken sevdiklerimizle vakit geçirmeyi ihmal etmeyelim. Sağlık ve huzurla nice güzel günlere kavuşmak ümidiyle Ramazan Bayramımız kutlu olsun.”

Bir Cevap Yazın