Bayraklı’da Doğalgaz Çalışması Var, Trafik Felç Olacak !

Bayraklı'daki doğalgaz çalışması nedeniyle otobüs güzergahı değişti.
Bayraklı’da doğalgaz çalışması nedeniyle 23 Ekim tarihden itibaren trafik felç olacak.
ESHOT Genel Müdürlüğü, Bayraklı’da yaşayan binlerce vatandaşın kullandığı otobüs güzergahında değişikliğe gittiğini açıkladı. Ancak dar yolları, yetersiz ulaşım altyapısı olan Bayraklı’da, bu değişiklik trafiği felç edecek.
Bayraklı'daki otobüs güzergahı değişikliği trafik felç edecek
Bayraklı’daki otobüs güzergahı değişikliği trafik felç edecek
23 Ekim 2023 Pazartesi itibariyle Bayraklı ilçesinin Alpaslan Mahallesi’nde yapılacak doğalgaz hattı kazı çalışmaları sebebiyle önemli güzergah değişiklikleri olacaktır. Lütfen dikkate alın: Yetkililer, konu hakkında şu açıklamayı yaptı, “502 ve 662 No.lu hatlarımız, Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri önünde son durak yapacaklardır. Birkent Sitesi’ne ise 699 No.lu ve 599 No.lu hatlarımız hizmet verecek, ve Cengizhan Son Durak’tan hizmet veren tüm 599 No.lu hatlarımız Birkent Sitesi önünde duracaklardır. 102 No.lu hattımız çalışmalar süresince ulaşım sağlayamayacaktır”

598 Bayraklı Toplu Konutları – Bayraklı İzban Hattı

“Ayrıca, 598-Bayraklı Toplu Konutları – Bayraklı İZBAN hattımız da geçici güzergah değişikliğine gitmiştir. Hattımız, Bayraklı Çocuk Parkı Durağı’na kadar hizmet verecektir. Mevcut Bayraklı İZBAN güzergahı iptal edilmiş, yeni güzergahlar 2179 sk, 2143 sk, 2140 sk, 2129 sk, 2109 sk, 2106 sk, Şehit Hakan Uysal Sokak olarak güncellenmiştir. Detaylı bilgilere www.eshot.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Değişiklikleri takip ederek seyahatlerinizi planlayınız”

Bir Cevap Yazın