Bornova’da Caz Rüzgarı Esti

Bornova’da Caz Rüzgarı Esti

Bornova Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 21 Haziran Dünya Müzik Günü için “100 Yılın Cazı “ konserini Bornovalılar ile buluşturdu. Gece de başarı dolu kariyeri ile sanatseverlerin sevgisini kazanan Sanatçı Uğur Sayınbatur ve caz grubu sahne aldı.

Bornova Belediyesi Ayfer Feray Açıkvaha Tiyatrosu’nda gerçekleşen  konser Cumhuriyetin 100’üncü yılına ve Caz müziğinin yüz yılı aşan tarihine ithaf edildi. Caz ve klasik müziğin sevilen melodileri, film müzikleri, türkü ve sanat müziğimizin caz formunda seslendirilmesiyle gerçekleşen “100 Yılın Cazı” konseri sanatseverlerin beğenisini kazandı. Orkestraya ülkemiz caz sahnelerinin önemli isimlerinden olan Tamer Temel, Devrim Yeşilpınar, Selim Gürcan, Bora Peynirci ve Solist olarak Cansu Nihal Akarsu ve Sedat Yüce şarkılara eşlik etti.

Bornova Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Dünya Müzik Günü için "100 Yılın Cazı “ konserini Bornovalılar ile buluşturdu

Bornova Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Dünya Müzik Günü için “100 Yılın Cazı “ konserini Bornovalılar ile buluşturdu

Gecede emeği geçenlere teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, sanatın her alanına Bornova Belediyesi olarak destek verdiklerini  belirterek, her zaman sanatın ve sanatçıların yanında olacaklarını dile getirdi.

Bir Cevap Yazın