Buca Bizim Diyen Herkes Bu Ekipte

Buca Bizim Diyen Herkes Bu Ekipte

Buca Belediyesi  Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) Müdürlüğü tarafından “Buca Bizim” mottosuyla başlatılan Buca Gönüllü Katılım Platformu paydaşları ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda “BucaBizim” diyen herkes,  “Geleceği Birlikte Tasarlayalım” anlayışı çerçevesinde harekete geçmeye davet edildi.

Buca Bizim Diyen Herkes Bu Ekipte
Buca Bizim Diyen Herkes Bu Ekipte

Buca Belediyesi kenti geliştirmek ve hemşehrilerin yaşam kalitesini artırmak için birbiri ardına projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Buca Belediyesi Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde faaliyette bulunan “Gönüllü Katılım Platformu” projesine katılan paydaşlar 8 Aralık Perşembe günü Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi. Ar-Ge Müdürü Filiz Basmacı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gönüllü katılımcılara süreçle ilgili bilgiler verildi.

Yoğun ilginin olduğu toplantıya UNCHR Türkiye ekibi, sivil toplum kuruluşları ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nden gönüllü öğrenciler katılım sağladı. Ar-Ge Müdürü Filiz Basmacı, toplantıda, başından beri projeye destek veren UNCHR Türkiye ekibine, sivil toplum kuruluşlarına,  İzmir Kadın Kuruluşları Birliği’ne ve projeye gönüllü olarak destek veren gençlere çok teşekkür etti. Ayrıca toplantıda proje paydaşlarından olan Kentte İz ekibi kendi gönüllülük sürecini aktardı.

Buca Bizim Diyen Herkes Bu Ekipte
Buca Bizim Diyen Herkes Bu Ekipte

17 Ana Başlık Bulunuyor

Buca Belediyesi Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) Müdürlüğü tarafından “Buca Bizim” mottosuyla başlatılan Buca Gönüllü Katılım Platformu, ilçe halkının karşı karşıya kaldığı sorunları ortak akılla çözüme kavuşturma ve hemşehrilerin aidiyet duygusunu güçlendirme hedefiyle çalışmaya başlamıştı.  “Buca Bizim” mottosuyla 17 ana başlığın belirlendiği platform vatandaşların yönetime katılmasını sağlamayı  amaçlıyor. Proje sayesinde  Bucalılar, kente katkı koyacak tüm fikir, sorun ve projelerini  “bucabizim.com” internet sitesi üzerinden belediyeye ulaştırabilecek. (İzmirHaberleri)

Bir Cevap Yazın