Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Kaymakçı istifa etti

Çeşme Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Kaymakçı istifa etti

Çeşme Belediyespor Başkanı Mustafa Kaymakçı görevinden istifa ettiğini açıkladı. “Unutulmamalıdır ki kişiler gelir geçer aslolan Çeşme Belediyespor’dur, Çeşme Belediyespor’un başarısıdır” diyen Kaymakçı, göreve gelecek olan başkana çok daha fazla destek olunmasını temenni ederek, “Hedeflerimiz doğrultusunda şampiyonluğa giden takımımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğim” dedi.
Çeşme Belediyespor başkanlığını 2 yıldır sürdüren Mustafa Kaymakçı, istifasını kulübün sosyal medya hesabından açıkladı. Kaymakçı açıklamasında şunları söyledi:

“Görevde bulunduğum iki yıllık süre içerisinde maddi manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, başlangıçtan bugüne kadar birlikte çalıştığım tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, bize bu görevi layık gören saygıdeğer genel kurulumuza, üyelerimize, geçmiş dönem başkanlarımıza, hocalarımıza ve futbolcularımıza, idari kadromuza, tüm kulüp çalışanlarımıza, yerel ve ulusal basınımıza, sayın Kaymakamımız, sayın Belediye Başkanımız, sayın İlçe Emniyet müdürümüz, sayın İlçe Jandarma komutanımız, sayın Gençlik ve Spor İlçe müdürümüz ve Çeşme Belediyespor taraftarına, üzerimde emekleri olan değerli büyüklerime en kalbi duygularımla minnet ve şükranlarımı arz ediyorum.
Canım kadar sevdiğim kulübüme iki yıl başkan olarak hizmet etmek hayatım boyunca yaşayabileceğim en onurlu görevdi, üzülerek belirtiyorum ki; Gördüğüm lüzum üzerine Çeşme Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa ettim.
Benden sonra göreve gelecek olan başkanın kulübümüzü başarı ile yöneteceğine tüm kalbimle inanıyorum. Göreve gelecek olan başkana her zamankinden çok daha fazla destek olmaları en büyük temennimdir.
Hedeflerimiz doğrultusunda şampiyonluğa giden takımımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğim.
Hepimizin de çok iyi bildiği gibi elde etmiş olduğumuz başarılar birlik ve beraberlik içerisinde beraber vermiş olduğumuz mücadeleler sonunda kazanılmıştır. Unutulmamalıdır ki kişiler gelir geçer aslolan Çeşme Belediyespor’dur, Çeşme Belediyespor’un başarısıdır. Bugüne kadar bana inanan, güvenen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”(izmirhaberleri.net)

Bir Cevap Yazın