Üst Geçit İsteyen Veliler, Yolu Trafiğe Kapatarak Eylem Yaptı 

Güzelbahçe - Seferihisar Yolu kolejler bölgesine üst geçit yapılmasını isteyen veliler, yaptıkları eylemde yolu trafiğe kapattı. 

Güzelbahçe – Seferihisar Yolu kolejler bölgesine üst geçit yapılmasını isteyen veliler, yaptıkları eylemde yolu trafiğe kapattı. 

Güzelbahçe Seferihisar Yolu üzerinde çok sayıda kolejin bulunması öğrencilerin caddeden karşıya geçerken can güvenliklerini de tehlikeye sokabiliyor. Geçtiğimiz hafta 11. sınıf öğrencisine araba çarptı. Çocuğun hayati tehlikesini korduğu belirtirken, veliler, ‘Bu yolda can yandı’ , ‘Çocuk var’ , ‘Üst geçit istiyoruz’ pankartlarıyla eylem yaptı. 

Güzelbahçe – Seferihisar Yolu kolejler bölgesine üst geçit yapılmasını isteyen veliler, yaptıkları eylemde yolu trafiğe kapattı.

Her gün binlerce aracın geçtiği Güzelbahçe Seferihisar Yolu üzerinde yeterli trafik güvenliği önlemlerinin alınmadığını belirten veliler, yolu kapatarak eylem yaptı. Güzelbahçe-Seferihisar yolu üzerinde kolejler bölgesinde, öğrenciler her gün tehlikeyle karşı karşıya. Üst geçit ve trafik lambasının olmadığı bölgede, Karayolları müdürlüğü ve Güzelbahçe ve İzmir Büyükşehir Belediyelerine başvuru yapan okul yönetimi ve veliler bir an önce çözüm bekliyor. (izmirhaberleri.net) 



Bir Cevap Yazın