Çeşme’de Davet Krizi ! Belediye Yalanladı ! 

Çeşme Belediyesi Basın Danışmanı Seher Deniz, ilçede yapılacak bir etkinlikle ilgili yayınlanan Basın Bülteni hakkında açıklama yaptı. Deniz, etkinliğe ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve ilçe emniyet müdürünün davet edilmediğini, katılımlarının da mümkün olmadığını söyledi.

“Çeşme Belediye Başkanı, Çeşme Kaymakamı, Çeşme Emniyet Müdürü Yer Alacak” Notu

9 Eylül Cumartesi günü Çeşme’de tarihi bir mekanda gerçekleşek etkinlik ile ilgili izmirbasıngrubuna bir mail düştü. Mailin içeriğinde, “9 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek unutulmazlar arasına girecek ‘Gaia Historical Cruises’ etkinliğinin avantajlı biletlerine BUGECE.CO’dan veya profildeki linkten ulaşabilirsiniz” ifadeleri yer alırken, bülten içeriğine “Program akışı içerisinde; Çeşme kaymakamı, Belediye Başkanı,Emniyet Müdürü yer alacak. Etkinlik 18.00’da başlayacak. Haber detayları ve fotoğrafları ek içerisinde yer almaktadır. Şimdiden teşekkür ederim” notu da düşüldü.

Ancak Çeşme Belediyesi Basın Danışmanı Seher Deniz, etkinliğe ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve ilçe emniyet müdürünün etkinliğe katılmayacağını belirterek, “Değerli basın mensupları,  Bu etkinlik ile ilgili Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı’ya, Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran’a ve Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Tolga Özel’e herhangi bir davet yapılmadığı gibi etkinliğe katılmaları da söz konusu değildir” şeklinde açıklama yaptı. (İzmirhaberleri.net)

Bir Cevap Yazın