Dersanede Hakkını Arayan Öğretmenin Suratına Kaynar Su Döktüler !

İddiaya göre bir öğretmen parasını almak için çalıştığı Genç ODTÜLÜLER kurumunda darp edildi. Suratına kaynar su döküldüğünü ve iki kişi tarafından teklemelendiğini Öğretmen Melih Can, o anları anlattı.

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası, meslektaşlarının darp edilmesine sert tepki gösterdi. Sendika tarafından yapılan açıklamada, “Hiçbir meslektaşımız güvencesiz hissetmesin diye bugün bu dayanışmayı kurduk. Birbirimize sahip çıkıyoruz. Bu kurum hakkında gerekli işlemleri yapması için de Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i göreve çağırıyoruz” dedi.

Kaynar Suyu Suratıma Attı

Şiddete uğrayan Öğretmen Melih Can, Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası’nda yaptığı açıklamada, darp olayını anlattı, “Geç yatan maaşlar, sigorta haklarımı istemeye gittim. Gittiğimde sözlerinde durmalarını istedim. Patron bana yumruk atmaya kalkıştı. Ben de ona sarıldım. Muhasebeci gelerek kaynar suyu suratıma attı. Çay bardağı ile suratıma vurdu. İkisi birlikte beni tekmelemeye başladılar. Kendimi zar zor dışarıya attım. Ambulans geldi. Hastanede darp raporu aldım. Kafamda morarma ve ezikler mevcut. Sendikamızın avukatı ile birlikte hareket ettik. Bundan sonraki süreçte öğretmenlerimizin başımıza neler gelebileceğini biliyorum. Sendikamıza çok teşekkür ediyorum” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak: Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

Bir Cevap Yazın