Eczacılığın “enleri” Ödülleri Muhteşem Bir Geceyle Sahiplerini Buldu

Eczacılığın “Enleri” Ödülleri Muhteşem Bir Geceyle Sahiplerini Buldu. “Eczacının Sesi E- Gazete ve Ahmet Keleşoğlu Özel Ödülleri”, 7 Şubat Akşamı Sahipleriyle Buluştu.

İlaç ve eczacılık sektörünün önde gelen yayın organı Eczacının Sesi e-Gazete tarafından düzenlenen, 6620 eczacının kullandığı oylarla belirlenen ödüller sahiplerine takdim edildi. Yapılan oylama sonucu verilen ödüllerin yanında, Seçici Kurul tarafından belirlenen ödüller de sahiplerini buldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Adayı Dr. Tugay’dan İlginç ‘Dr. Behçet Uz” Benzetmesi !

Eczacının Sesi Ödül Töreni, 7 Şubat akşamı Ataşehir DasDas’ta gerçekleştirildi. Sunuculuğunu sanatçı Hakan Bilgin’in üstlendiği geceye, eczacı meslek örgütlerinin başkan ve yöneticileri, eczacılık fakültelerinin dekanları ve öğretim üyeleri, ilaç ve eczacılık sektörünün üst düzey yöneticileri ile eczacılar ve geniş bir davetli topluluğu katıldı. Gecede takdim edilen ödüllere hak kazananlar şu şekilde yer aldı;

Eczacılığın “enleri” Ödülleri Muhteşem Bir Geceyle Sahiplerini Buldu

Ahmet Keleşoğlu Özel Ödülleri

2015 yılında vefat eden Selçuk- As Ecza Deposu ve Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı kurucusu, ünlü iş insanı ve hayırsever Ahmet Keleşoğlu adına verilen özel ödüllerin Bilim Ödülü’nü Prof. Dr. Ekrem Sezik, Eğitim- Başarı Ödülleri’ni ise eczacılık fakültesi öğrencileri Beyzanur Özdamar, Furkan Kaya ve Baran Akın aldı.

Oylama Sonucu Verilen Sektör Ödülleri

Oluşturulan özel bir elektronik alanda 6620 eczacının kullandığı oy sonucu belirlenen ödül sahipleri;

2023 Firma-Eczane İletişim Ödülü- Orzax, 2023 Farmakokinetik-İnovasyon Ödülü Well Works Turkey / Hangovershot, 2023 En İyi Dermokozmetik Firması – Dermoskin, 2023 Multivitamin Ürünü Medicago / Lipozomal Multivitamin, 2023 Anne Bebek Dostu Firma – Nutricia, 2023 Takviye Edici Gıda Firması – Orzax, 2023 Çocuk Sağlığı Ürünü – Hekim İlaç / Argivit Focus, 2023 Etkili Kombinasyon Ürünü – İlko İlaç / Wellcare-Collagen, 2023 Saç Bakım Ürünü – Biota / Bioxcin, 2023 Ağız Diş Bakım Ürünü – Haltron / Glimo Care, 2023 En İyi Çıkış Yapan Firma- Orzax, 2023 Cilt Sağlığı Ürünü – Dermoskin / Face Protectıon Cream, 2023 Eklem Kas Sağlığı Ürünü – RC Farma / Kartix, 2023 Eczane Tasarım Ödülü – Ayben Tekerek, 2023 Sosyal Sorumluluk Projesi – Orzax / Sarı Destek.

Eczacılığın “enleri” Ödülleri Muhteşem Bir Geceyle Sahiplerini Buldu

Özel Onur Ödülleri

Seçici Kurul tarafından verilen Özel Onur Ödülleri;

Yaşam Boyu Onur Ödülü – Ecz. Berat Beran, Danışman Eczacı Ödülü – Ecz. Duygu Uludağ Cin (Tip 1 Diyabetli Hasta Çocuk Danışmanlığı), Toplum Sağlığı Ödülü – Etkin Eczacılık Derneği (Anne Sütü Projesi), İlaç ve Eczacılık Sektörüne Hizmet Ödülü – Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği (Geleceğin E Hali Buluşması), Eczacılık Özel Onur Ödülü – Ecz. Nurten Saydan, Deprem Bölgesine Koşulsuz Destek Ödülü (BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak: Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

Bir Cevap Yazın