Ege Üniversitesi’nde Bayram Kutlaması

Ege Üniversitesi’nde Bayram Kutlaması

Ege Üniversitesi’nde yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Ege Üniversitesi Rektörlüğü bahçesinde gerçekleştirilen programa Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın yanı sıra üniversite üst yönetimi, senato üyeler, idari ve akademik çalışanlar katılım gösterdi.

Ege Üniversitesi mensuplarının Kurban Bayramı’nı kutlayan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir bayram geçirmeleri temennisini sundu.

Ege Üniversitesi’nde Bayram Kutlaması
Ege Üniversitesi’nde Bayram Kutlaması

Başarılarla geçen bir eğitim öğretim döneminin daha sonuna geldiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Budak, Ege Üniversitesi’nin ulusal ve uluslararası arenada başarı ivmesini her geçen gün daha yukarı noktalara çıktığını dile getirdi.

Rektör Prof. Dr. Budak, “Sevgi, paylaşma ve yardımlaşma ile anlam bulan bir Kurban Bayramı’na daha hep birlikte ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2022-2023 eğitim-öğretim dönemini tam akredite, öğrenci odaklı, bir araştırma üniversitesi olarak başarılı bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız.   Cumhuriyetimizin 100. yılında, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimizle yüz yüze eğitime başlayacak olmanın hazırlığı ve heyecanı içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ege Üniversitesi ailesinin değerli çalışanlarının, öğrencilerimizin ve tüm İslam Âleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” şeklinde konuştu. (İzmirhaberleri.net)

Rektör Prof. Dr. Necdet Budak
Rektör Prof. Dr. Necdet Budak

Bir Cevap Yazın