“Ege Üniversitesi’nden Bayraklı’ya Yaygın Eğitim İş Birliği!”

“Ege Üniversitesi’nden Bayraklı’ya Yaygın Eğitim İş Birliği!”

Ege Üniversitesi ile Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yaygın eğitim amaçlı kurs faaliyetlerine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. 

Protokol imza törenine Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Banu Yücel, Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner, Bayraklı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yardımcısı Asil Akdağ ve EÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Aysel Ildızlı katıldı. Protokol kapsamında Ege Üniversitesi Sağlık, Kültür Spor Daire Başkanlığı ve Bayraklı Halk Eğitimi Merkezi arasında yaygın eğitim amaçlı kurs faaliyeti gerçekleştirilecek. 

EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Banu Yücel, “Ege Üniversitesi olarak öğrenci odaklı uygulamalarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Türk Halk Oyunları Topluluğumuzun çalışmaları için Bayraklı Halk Eğitimi Merkezi ile iş birliği protokolü gerçekleştirdik. Protokolün  hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Protokol kapsamında Bayraklı Halk Eğitimi Merkezi eğitmenleri tarafından Türk Halk Oyunları Topluluğuna (TÜHAD) eğitim desteği verilecek.(izmirhaberleri.net)




 

Bir Cevap Yazın