EGELİ’YE KUPA ZİYARETİ

EGELİ’YE KUPA ZİYARETİ

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ampute futbol takımımız, Kulüp Başkanımız  Hüseyin Egeli’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
Celal Atik Spor Salonu’nda sporcularımızla bir araya gelen Egeli, tüm takımı ve emeği geçenleri tebrik ederek, “Geçen sene olduğu gibi bu yılda kupa müzemizde. Bu başarıda payı olan herkesi kutluyorum. Yeni sezonda da takımımıza inanıyoruz” dedi.
Başkanımız Egeli’ye kupayı takdim eden Antrenörümüz Evren Uyanık ise “Hedefimiz finalde şampiyonluk kupasını İzmir’e getirmekti ancak olmadı. İkinci olduk ve yeni sezon öncesi iyi bir moral oldu. Bize her zaman destek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ailesine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yalova’da düzenlenen  Ampute Futbol Türkiye Kupası’nda kibimiz, grububaki ilk maçında ODTÜ’yü 3-0, ikinci maçta Gebze Engelli Gücü’nü 6-0’nü yenip,  üçüncü maçta Alves Kablo’ya 2-0 mağlup olmasına rağmen yarı finale yükseldi. Yarı finalde normal süresi 1-1 biten maçtan Şahinbey Belediyesi’ni penaltılarla 6-5 yenerek finale kalan takımımız, Alves Kablo’ya 3-0 yenilerek ikincilik kupasının sahibi olmuştu.(izmirhaberleri.net)

Bir Cevap Yazın