Fahrettin Koca: “Of’a Yakışan Bir Hastane”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yakın zamanda açılışı yapılan Trabzon Of Devlet Hastanesi hakkında sosyal medyadan paylaşım yaptı.

27 bin metrekare kapalı alana sahip olan Trabzon Of Devlet Hastanesi, 100 yataklı, 30 poliklinik ve 4 ameliyathane ile hizmet sunuyor. Bakan Koca, hastane için “Of’a yakışan bir hastane” değerlendirmesinde bulundu.

Fahrettin Koca: “Vatandaşımızdan tam not alıyor.”

Bakan Koca; “Doktorundan hemşiresine, yemeğinden temizliğine vatandaşımızdan tam not alıyor.” ifadesine yer verdiği paylaşıma, halkla hastane hakkında röportaj gerçekleştirilen bir video da ekledi. Videoda hasta ve hasta yakınları memnuniyetini dile getiriyor, teşekkürlerini sunuyor. Bazı hasta yakınları röportajda;

Fahrettin Koca: “Of’a Yakışan Bir Hastane”

“Yemeği güzel. Sağlıkçıların ilgisi, hemşirelerin ilgisi… Başhekim her zaman yanımıza geliyor. Hepsinden memnunuz. Çok sağ olsunlar. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”

“Evimiz gibi”

“Hemşirelerimizden Allah razı olsun doktorlarımız da hepsi çok ilgili. Çok güzel, her şey yolunda. Hiçbir şikâyetimiz yok. Bu hastaneyi yapanlardan Allah razı olsun. İlk defa hastanede yemek yiyorum. Yemekler de çok güzel, temiz. Evimiz gibi.” şeklinde konuştu. (BSHA-Bilim Ve Sağlık Haber Ajansı)

Kaynak: Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

Bir Cevap Yazın