Foça Kaymakamlığı Depremzedelerin Yanında

Foça Kaymakamlığı Depremzedelerin Yanında
Foça Kaymakamı  TÜRKÖZ, depremzedeleri sık sık ziyaret ediyor.
Foçaya  getirilen bir grup depremzedeler Yeni Foça Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okuluna yerleştirildi.
Foça Kaymakamı  Mehmet TÜRKÖZ, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Yeni Foça Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ve Akşam Sanat Okuluna yerleştirilen  depremzedeleri  ziyaret etti.Çocukları sevdi onlara kitaplar hediye etti.
Kaymakam TÜRKÖZ, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb Hakan ARIKAN, İlçe Emniyet Müdürü Ergül ÇETİN, Yenifoça Karakol Komutanı J.Kd.Bçvş Bayram ŞEKER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel AKAR, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet ÖZDEMİR, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü İclal BONNEVAL KOÇDAR ile ziyaret ettiği ailelere “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Onların sorunlarını dinledi.
Foça Kaymakamlığı Depremzedelerin Yanında Foça Kaymakamlığı Depremzedelerin Yanında
 Kaymakamı TÜRKÖZ, “Bu yaraları hep birlikte saracağız. Devlet tüm imkanları ve kurumlarıyla her zaman sizin yananınızda, kapılarımız sonuna kadar sizlere açık” dedi.
Depremzedeler yaptığı konuşmada  “Bizim çok güzel bir memleketimiz vardı yerle bir oldu. Çok şükür hayattayız çocuklarımızla birlikte ama sevdiğimiz insanları, kaybettik.
Allah razı olsun. O kadar iyi kalpli insanlar ki bize kapılarını açtılar, sıcak çorbalarını içiyoruz. Evimiz, iş yerimiz yıkıldı, her şey yerle bir oldu hiçbir şeyimiz kalmadı.”
Foça Kaymakamlığı Depremzedelerin Yanında
Depremzede Ayşe Ünal  Hülagu, deprem anında yaşadığı korku dolu anları anlattı. Çok büyük acılar yaşadıklarını söyleyen Ünal, “Bu deprem yüzyılın en şiddetli depremiydi. Kabus gibiydi, anlatılmaz yaşanır denilen bir olaydı bizim için. O anı, o geceyi hiç unutamıyorum. Depremin sesi hala kulağımda. O anda evlerin yıkılması, insanların korkuyla binalardan kendilerini dışarı atması, yardım çığlıkları hepsi gözümüzün önünde. Bizim de oturduğumuz yerde hasar oluştu, son anda dışarı çıkarak canımızı kurtardık.,’şeklinde konuştular.(İZMİRHABERLERİ)
Foça Kaymakamlığı Depremzedelerin Yanında

 

Bir Cevap Yazın