İyi Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı İkinci Tur İçin Sahada!

Seferihisar İyi Parti İlçe Başkanlığı

Türkiye’de, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin ardından 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Seçimleri İkinci Tur için çalışmalar son hız devam ediyor.

Millet İttifakı’nda bulunan İyi Parti, İzmir merkezde ve ilçelerde ikinci tur için çalışmalar gerçekleştiriyor. İyi Parti Seferihisar İlçe Teşkilatı da ikinci tur için kolları sıvadı, vatandaşlar birebir görüşmeler yaparak Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek topluyor. İyi Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, gazetemize ikinci tur çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlçe Başkanı Cebeci, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ikinci turda Cumhurbaşkanı seçilmesi için kapı kapı dolaşarak halkla buluştuklarını söyledi.

“Lokal Çalışmalarla Halka Ulaşıyoruz”

28 Mayıs Pazar Günü gerçekleştirilecek olan ikinci tur için sandığa gitmeyen vatandaşlara da ulaştıklarının altını çizen Cebeci, “Milletimiz 21 yıl sonra Ak Parti iktidarına bir mesaj verdi. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile ilgili muhalefete de iki haftalık bir süre verdi. 8 milyon 300 bin kişi sandığa gitmedi. Saha çalışmalarımız süreç boyunca devam etti. Şimdi ise hangi bölgede vatandaşlarımızın sandığa gitmediğine ve hangi bölgede eğilimini Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana kullanmamış gibi konularda bir istatistik çalışması gerçekleştirdik. Genel merkezimizle koordineli bir şekilde bunu yürütüyoruz. Lokal çalışmalar gerçekleştirerek seçmenin eğilimini bizim adayımızdan yana kullanması yönünde çalışmalar yapıyoruz. Bunu yoğunlaştırarak hanelere giderek ikinci tur için çalışmalar yapıyoruz. Birebir temaslarla evlere giderek bu önümüzdeki 10 günü vatandaşlarımızla buluşarak geçireceğiz” dedi. Cebeci sözlerine şöyle devam etti: “Seferihisar özelinde konuşacak olursam bütün sandıklarımızda görevlendirmelerimizi yaptık. Bütün sandık tutaklarını ıslak imzalı birleştirilmiş oy tutanaklarını aldık. Hiçbir sandıkta bir negatiflik yaşamadık. İkinci turda da aynı disiplinle çalışacağız. Sandık kurulu toplantısı gerçekleştireceğiz. Milletimiz bundan sonraki Türkiye’nin geleceğinde ‘Hatay’da, Suriyeli bir belediye başkanını görmek istiyor mu?, Gaziantep’te Suriyeli etnik bir kriminal bir hadiseyle başbaşa kalmak istiyor mu? İzmir’de sosylolojik bir travma yaşamak istiyor mu? Ya da bundan sonraıs ile ilgili bütün bu sürecin yarınlarda çocuklarına bir gelecek sağlayabilmesi adına 21 yıldır süren bir sistemin devam edip etmemesi ile ilgili bir karar verecektir. Milletimiz şu ana kadarki rahatsız olduğu her şey ile ilgili oylamayı yapacak. Bu mesajımı iyi okuyun dedi. Kemal Kılıçdaroğlu milletimizin hassas olduğu konulardaki gereken siyasi söylemi gerçekleştirmektedir.”

İyi Parti İlçe Başkanı Kürşad Cebeci, “İnsanlarımız için terörle ilgili Suriyeli mültecilerle ilgili ülkeyle ilgili bir beka meselesi bir güvenlik endişesi ve terörle ilişkilendirilecek olan isimlerle birlikteliği onaylamıyor. Bununla ilgili Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ikinci tur için vatandaşlara önemli mesajları oldu. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener de bu konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Adayımızla istişare ederek Türk milletinin genel dokusuna uygun siyasi dilin geliştirilmesinde ana aktör oluyor” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanı Adayı Oğan ‘Millet’ten Yana Olacaktır”

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın kararını açıklamasına saatler kala, İyi Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşad Cebeci gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Cebeci, Sinan Oğan’ın Türk Milliyetçisi ve Atatürkçü olduğunu, Milliyetçilik ve Atatürkçülük’ün Millet İttifakı’nın da meşalesi olduğunu belirtti. Oğan’ın ülkenin geleceğinin karartılmasına müsade etmeyeceğini bu nedenle ikinci turda Millet İttifakı’nın yanında olacağından şüphe duymadığını ifade etti. Cebeci, “Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan benim de yakından tanıdığım, arkadaşım olan önemli bir şahsiyettir. Oğan, Türk Milliyetçisi, Atatürkçü, Türkiye’yi seven, vatanını seven, bu ülke için canını vermekten bir dakika bile tereddüt etmeyecek biridir. Ülkenin geleceğini karartmak için 21 yıldır yapılanların sonunda, gençlerimizin geleceği çalınmasın diye vereceği karar da Millet İttifakı’nın yanında olacağından hiç şühem yok. Gereğini yapacaktır. Göreceksiniz. Sunduğu şartlar bizlerin de hassasiyetlerimizdir. Suriyeli mültecilerin güvenli bir şekilde ülkelerine gönderilmesinin sağlanması, terörle mücadele konusundaki hassasiyetler, terör örgütünün siyasi uzantılarıyla işbirliği içinde olmamak Millet İttifakının da hassas olduğu önemli noktalardır” dedi. (izmirhaberleri.net)

Bir Cevap Yazın