İYİ Parti Yerel Seçimde Ödemiş’te Aday Çıkaracak

İYİ Parti Yerel Seçimde Ödemiş'te Aday Çıkaracak

İYİ Parti Ödemiş İlçe Teşkilatı yaklaşan yerel seçimler öncesi genel bir değerlendirme toplantısı yaptı. Yönetim Kurulu Toplantısında, yönetim kurulu üyelerinin yeni görevleri belirlendi. Belediye Başkan aday adayları Belediye Meclis Üyeleri aday adayları üzerine detaylı bir ön değerlendirme ve yerel seçim çalışmaları ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç, “Ödemiş için en iyisini en güzelini yapmak adına çıktığımız bu yolda, kıymetli yol arkadaşlarımız ile birlikte yaptığımız toplantımızda yeni görev dağılımımızı gerçekleştirdik. Önümüzde ki yerel seçimlerde İYİ Parti olarak Ödemiş için hizmet edecek Ödemiş Belediye Başkan Aday Adaylarımız ve Ödemiş Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızı belirlemek adına çalışmalarımıza start verdik.” dedi.

 

İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç
İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Güven Kılıç

İYİ Parti; Vizyon, Liyakat Sahibi Adaylar İle Yola Çıkacak

Ödemiş Belediyesi’nde ki her dönem değişen ve sırasıyla Ak Parti, CHP kazanır algısını yıkacaklarını belirten Güven Kılıç, “Her beş yılda belediye başkanlık makamında aynı isimler ve sırasıyla AKP, CHP siyasi partileri yer aldı. Şimdi de sıranın AKP’de olduğu algısı oluşturuluyor. Bugün Ödemiş’te yönetim kadrosu ve oy potansiyeli ile güçlü bir parti olan İYİ Parti var. Bunca zaman her iki partiyi, her iki partinin başkanlarını, belediye meclis üyelerini de gördü bu Ödemiş ve Ödemiş halkı. Ödemiş’te bunca zaman aynı partiler ve sürekli aynı isimler üzerinde durulmasından Ödemişli vatandaşlarımızın rahatsız olduğunu biliyoruz. Ödemiş her geçen gün geri saydı. Artık vatandaşımız bir karar verirken geçmişin değerlendirmesini yapsın. Biz İyi Parti olarak yola çıkacağımız belediye başkanı ve meclis üyelerini büyük bir titizlikle belirleyeceğiz. Vizyon sahibi, Ödemiş’e katkılarda bulunacak, Ödemiş için hizmet etme sevdasında olan, liyakat sahibi kişilerle Ödemiş Belediye Başkanı ve meclis üyelerimizi belirlemek adına çalışmalarımız devam edecek. Bunun yanında Ödemiş’i tamamen değişime uğratacak, hak ettiği bir konuma sahip olması için hazırladığımız ve halen üzerinde çalışmakta olduğumuz projelerimiz var. Ödemiş halkı, yola çıktığımız belediye başkan ve meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte bir değerlendirme yaparak, o gün geldiğinde desteklerini esirgemeyeceklerdir” diye konuştu.

Toplantıya; İlçe Başkanı Güven Kılıç, Siyasi İşler Başkanı Salih Üzdürmez, İlçe Sekreteri Hicran Özçelik, Teşkilat Başkanı Yurdaer Öztürk, İlçe Muhasibi Ferhat Özbek, Kurumsal İlişkiler Başkanı Emine Ceylan, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Saadet Erkal, Seçim İşleri Başkanı İlhami Boz, Uluslararası İlişkiler Başkanı Cengiz Aksakal, Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türker Başkanı Abdullah Örsel, Göç Politikaları Başkanı Alparslan Çiyan, Yerel Yönetimler Başkanı Yunus Emre, Medya İşleri Başkanı ve Basın Sözcüsü Hakan Küçük, Ekonomi Politikaları Başkanı Mehmet Perzük, Kalkınma Politikaları Başkanı Gökay Okyar, Araştırma ve Veri Yönetimi Başkanı Hüseyin Özdemir, Milli Güvenlik Politikaları Başkanı Kamil Avcı, Eğitim Politikaları Başkanı Ayşen Olguner, Toplumsal Politikaları Başkanı İlker Kocabıyık, Kadın Politikaları Başkanı Zeynep Demir, Şehircilik Politikaları ve Afet Yönetimi Başkanı Kadir Engin ve Parti İçi Eğitim Başkanı Nurten Ergür katıldı.

Bir Cevap Yazın