İzmir Büyükşehir Belediyesi Çalışanları Donuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çalışanları Donuyor!

30 Ekim 2020 tarihinde gerçekleşen deprem sonrasında, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kullanmakta olduğu binada hasar meydana gelmiş ve bina hakkında yıkım kararı çıkmıştı. Bu karar ile birlikte Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 5.000’in üzerindeki personel ile birlikte Basmane’de bulunan Kültürpark içerisine taşındı.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanları Büyükşehir Belediyesi’nin hâlihazırda hizmet vermekte bulunduğu Kültürpark içerisindeki hol alanlarına bürolar olarak taşındılar. Büroların içerisinde bulunduğu hollerdeki soğutma sistemlerinin orada hizmet vermekte bulunan Büyükşehir Belediye çalışanlarının verimini etkilediği İzmirhaberleri.net tarafından gözlemlendi. Soğutma sistemlerinin fazla soğutması sebebi ile bazı çalışanların, bu fazla soğutmadan etkilenmemek amacı ile çalışma masalarının üstüne karton yerleştirdiği fark edildi.

 

Büyükşehir Belediyesi Çalışanları Durumdan Muzdarip
Büyükşehir Belediyesi Çalışanları Durumdan Muzdarip

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çalışanları Durumdan Muzdarip

İzmirhaberleri.net’e konuşan bir Büyükşehir Belediyesi çalışanları, “Holler çok fazla soğutuluyor, oturduğumuz süre boyunca omuzlarımız tutuluyor. Bu yüzden çalıştığımız masanın üstüne kartonlar kalmak durumunda kalıyoruz. Umarız ki bir an önce Büyükşehir Belediyesi yeni, modern bir binaya kavuşmalı.” diye konuştu. (İzmirhaberleri.net)

Bir Cevap Yazın