Kemalpaşalılara Yeni 2 Güzergah Müjdesi (Özel Haber)

Kemalpaşa Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Doğan Öz, otobüs ulaşımını kullanan vatandaşların daha rahat seyahat etmelerini sağlayacak yeni güzergahlar hakkında izmirhaberleri.net’e önemli açıklamalarda bulundu. 

80 araçla Kemalpaşa bölgesinde 4 Güzergahta (Kemalpaşa-İzmir-İzotaş, Kemalpaşa-Sütçüler Ulucak-İzotaş, Kemalpaşa-Çambel TOKİ-Akalan-Bornova Metro-İZOTAŞ, Kemalpaşa-Torbalı) hizmet verdiklerini anlatan Öz, şu bilgileri verdi, “Birkaç güzergahımız uzatılarak, bölge halkımızın hizmetine sunuldu. Otobüslerimiz eskiden Hacılarkırından Altındağ istikametinden Halkapınar çalışıyordu. İZOTAŞ açılınca o güzergahımız iptal olmuştu. Geçen ay Ambarlar-5. Sanayi Sitesi-Hacılarkırı, Naldöken şeklinde yeni bir güzergah ilan ettik. Şu an her saat başı aracımız bu bölgeden yolcu taşıyoruz.  O bölgede bir ulaşım sıkıntısı vardı. Bu yüzden bu yeni güzergah ulaşım sorununu da çözdü” 

Ulucak Güzergahı Uzatıldı 

Ulucak İzmir arasında da hizmet verdiklerini anlatan Öz, “Ancak eski belediyenin önünde dönüyorduk. Yukarıya Çevre yolu açıldı. O bölgeye giremiyorduk. Başvurumuz ile kaymakamlık ve belediyenin de katkılarıyla Ulucak Güzergahını uzattık. Pazar Yerine giden vatandaşlar rahatlıkla bizim araçlarımızı kullanıyor. Çevreyolu ve pazar yerini kapsayacak şekilde yeni bir güzergah oluşturduk” diye konuştu. (izmirhaberleri.net) 



Bir Cevap Yazın