ÖZÜDOĞRU’YA VEFA

ÖZÜDOĞRU'YA VEFA

Önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Mehmet Ali Özüdoğru’nun ismi Kemalpaşa Belediyesi Spor Tesisleri’nde ölümsüzleşti.

Kemalpaşa Belediye Meclisi’nde, Cumhuriyet Halk Partili meclis üyelerinin teklifi sonrası, oy birliği ile kabul edilen kararın sonrasında Özüdoğru’nun ismini taşıyan tabela, bugün belediye ekipleri tarafından yerine yerleştirildi.

Organizasyona Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı’nın yanı sıra, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Milletvekili Mahir Polat, Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Av. Ahmet Cemil Balyeli, Saadet Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ramazan Biçen ve Özüdoğru ailesi katıldı.

ÖZÜDOĞRU'YA VEFA

”EMEKLERİ BÜYÜK”

Özüdoğru’nun Kemalpaşa’ya önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Başkan Karakayalı ”Önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Mehmet Ali Özüdoğru ilçemize önemli hizmetlerde bulunmuş, nezaketi ve samimiyeti ile her kesimin takdirini kazanmış bir isimdir. Bizim pusulamız her zaman için Kemalpaşa’dır, bu nedenle Kemalpaşa’ya dair verilen tüm emekleri ayrım gözetmeksizin çok önemsiyoruz. Meclis üyelerimizin teklifi sonrası alınan karar ile Özüdoğru’nun adını bugün bu tesiste ölümsüzleştiriyoruz. Kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum. Hatırasına saygıyla…” diye konuştu. (İzmirhaberleri)

Bir Cevap Yazın