Seferihisar’da Hummalı Çalışma

Seferihisar'da Hummalı Çalışma

İzmir’in gözde tatil bölgelerinden biri olan sakin şehir Seferihisar’da, yolların yapımı ve onarımı için seferber olan Seferihisar Belediyesi, son bir yılda 150 bin metrekare yeni serim parke taş yol yapımı, yolların onarımı için de 5 bin ton asfalt dökümü gerçekleştirdi.

Yaz aylarıyla birlikte nüfusu 500 bine dayanan Seferihisar’da, belediye ekipleri de hummalı bir şekilde çalışıyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, son bir yılda 150 bin metrekare kilit parke taş yol yapımı (yeni serim), 10 bin metrekare parke taş onarım çalışması (yama) ve 5 bin ton asfalt yol onarım çalışması gerçekleştirilirken, kaldırımlarda engelliler için düzenlemeler yapıldı.  Camikebir Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Şehit General Temel Cingöz Caddesi’nde, peyzaj ve yol yenileme çalışmaları tamamlanırken, okul ve camilerde, boya ve tadilat işlemleri yapıldı.

 

Seferihisar'da Özverili Çalışma

Seferihisar’da Özverili Çalışma

120 cadde ve 2161 sokağı bulunan ilçe genelinde diğer kamu kurumları tarafından yürütülen alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, sıkıntıların yaşandığı bölgelerdeki çalışmaların da hızlıca tamamlanması planlanıyor. Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, ilçe genelinde belediye ekiplerinin özverili bir şekilde çalıştığını belirterek, “İlçemizde yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle, çalışmalarımızda zaman zaman aksamalar yaşanabiliyor. Belli bir planlama programı dahilinde ekiplerimiz hızlıca yaşanan sorunları çözüme kavuşturarak, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için olağanüstü çaba sarf ediyor. Amacımız, Seferihisar’ımızı alt yapısıyla, üst yapısıyla daha güzel günlere taşımak” dedi.

Bir Cevap Yazın