Tanyer Yapı Ailesi Yılbaşı Yemeğinde 2023’ü Kutladı

Tanyer Yapı yönetici, çalışanları ve çözüm ortakları düzenlenen yılbaşı yemeğinde bir araya gelerek 2023’ü Karşıladı.

Düzenlenen gecede buluşan Tanyer Yapı Ailesi, bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşadı. Gecede konuşan Münir Tanyer, yıllardır İzmir’de konut projeleri ürettiklerini belirterek, bu başarıda çalışanların büyük emeği olduğunu belirtti.

Tanyer Yapı Ailesi Yılbaşı Yemeğinde 2023'ü Kutladı

Tanyer Yapı’nın her geçen yıl güçlenerek ve büyüyerek yoluna devam ettiğini dile getiren Tanyer, “Bugün firma olarak bu başarıyı yakalamamızda sizlerin çok değerli katkıları oldu. Emeği geçen tüm personelimize ve çözüm ortaklarımıza teşekkür ediyorum. Birbirinizle olan güçlü iletişiminiz ve takım çalışması sayesinde başarılı işlere imza atıyoruz. Yalnızca İzmir’e değil, Türkiye çapında ve yurtdışındaki müşterilere de hitap ediyoruz. Çağdaş ve yaşanabilir projeler üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Tanyer Yapı Ailesi Yılbaşı Yemeğinde 2023'ü Kutladı

Tanyer Yapı olarak konut dışında taahhüt ve yapı projeleri de üstlendiklerini söyleyen Yönetim Kurulu Üyesi Taylan Tanyer de “ 2022 yılında zemin, yapı ve taahhüt işlerinde önemli projeler içinde yer aldık. Buca metrosunun ilk ayağına Yağhaneler bölgesinde başladık. Kazık ve ankraj işlerini aldık. Bayraklıda da metro inşaatında çözüm ortağı olarak çalışmalarımız devam ediyor. Ege Serbest Bölgesi’nde fabrika binaları ve sanayi yapıları kısmında da hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yeni yılda da hep birlikte başarılı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yeni yıl diliyorum” diye ifade etti. (İZMİRHABERLERİ)

Bir Cevap Yazın