Tur Dolandırıcılarına Operasyon ! 

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Tur Dolandırıclarına Operasyon Düzenledi

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen başarılı bir operasyonla  ‘tur dolandırıcılarına’ darbe vuruldu. 

İZMİR Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı, “İlimizde bulunan bir tur şirketinin “yurtiçi ve yurtdışı tur düzenleme” vaadiyle şu ana kadar tespit edilen 173 vatandaşı toplamda 2 Milyon TL civarında dolandırdığı, yazılı basında yer alan haberlere göre Denizli Mimarlar Odasına bağlı bir çok mimardan; Makedonya, Arnavutluk, Bosna Hersek, Kosova ve Karadağ’ı kapsayan tur karşılığında yüklü miktarlarda para aldığı ve sonrasında kendisine ulaşılamadığı şeklinde haberlere yer verildiği görülmesi üzerine İzmir Mali Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüklerince gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde;
Bahse konu Tur Şirketinin sahibi olan E.Y. isimli şüpheli şahsın Ankara-Mamak ilçesinde saklandığı belirlenmiş, 05.09.2023 tarihinde tespit edilen adreslere yönelik yapılan operasyonla yakalanmıştır. 06.09.2023 günü adli mercilere sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştır” (İzmirhaberleri.net)

Bir Cevap Yazın