World Travel Market London 2023 Kapılarını Açıyor 

Dünya genelindeki seyahat ve turizm sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan 2023 World Travel Market London, 6 Kasım Pazartesi günü kapılarını açacak.

Bu etkinlik, sektördeki en son trendleri ve değişen seyahat ihtiyaçlarını ortaya çıkararak katılımcılara yol gösterecek. Oxford Economics’e bağlı Tourism Economics tarafından hazırlanan özel WTM Küresel Seyahat Raporu, tatil amaçlı seyahat edenlerin beklentilerinin nasıl değiştiğini ve 2024 ve sonrasındaki büyüme potansiyeline ışık tutuyor.

Medya Kahvaltısı

Medya, bu rapora özel erişim sağlayacak ve 6 Kasım Pazartesi günü saat 10.00-11.00 arasındaki WTM basın konferansında ve Uluslararası Medya Merkezi’nde (N1-500) düzenlenecek medya kahvaltısında önemli gelişmeler hakkında bilgi sahibi olacak. Ayrıca, aynı gün ilerleyen saatlerde, ‘WTM Presents… Global Travel Report’ başlıklı oturumda raporun tüm detayları paylaşılacak ve ardından ‘WTM Global Travel Report: Industry Impact with Oxford Economics and Elevate’ panel tartışması gerçekleştirilecek. Bu etkinlik, seyahat sektöründe yaşanan değişimler hakkında katılımcılara önemli bilgiler sunacak ve gelecekteki planlarını şekillendirmelerine yardımcı olacak. Panelde sektörün önde gelen isimleri, önümüzdeki aylarda ve yıllarda pazarlama, satış, inovasyon ve yatırım stratejilerini nasıl etkileyebilecek trendlere dair görüşlerini paylaşacaklar.

Seyahat Pazarı Nasıl Gelişiyor ?

WTM London Fuar Direktörü Juliette Losardo, “Şimdiye kadar yayınladığımız ilk WTM Global Travel Report’u sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu rapor, seyahat sektörünün en güncel trendler hakkında bilgi sahibi olmasına yardımcı olacak ve WTM etkinliği boyunca gerçekleşecek tartışmaları, toplantıları ve planlamayı destekleyecek.” dedi. Rapor, 2023’teki seyahat pazarının nasıl geliştiğini ayrıntılı olarak inceleyecek ve 2024 yılında hem iç hem de dış tatil seyahatinin nasıl şekillenebileceğine dair tahminler sunacak. Ayrıca, enflasyon ve hayat pahalılığı gibi zorlukları göz önünde bulunduracak ve farklı bölgelerin değişen kaderlerini karşılaştıracak. WTM Global Travel Report, pandemi sonrası dönemde seyahat talebini derinlemesine analiz edecek, gezginlerin tatillerine diğer harcamalarından öncelik verme nedenlerini ve bu değişiklikleri farklı demografik gruplar açısından ele alacak. Ayrıca, seyahat sektörünü etkileyen orman yangınları, grevler ve personel sıkıntısı gibi krizleri inceleyecek.

Birçok Olumlu Hikaye Duyduk

Find Doctor in Turkey Sağlık Turizmi sahibi ve Türkiye Sağlık Turizmi Derneği Temsilcisi Özlem Özkulak, “Son birkaç ay içinde sağlık turizmi sektöründe çalışan birçok katılımcıdan ve iş ortağından, 2023’te sağlık turizminin başarısına dair birçok olumlu hikaye duyduk. Bu rapor, güncel veriler ve uzman yorumlarıyla bu olumlu gelişmeleri destekleyecektir. 2024’e baktığımızda, bu rapor sağlık turizmi profesyonellerine sektörümüzün geleceğini şekillendiren güçlere dair daha derin bir anlayışla donanmış olarak önümüzdeki ve sonraki yıl için stratejilerini oluşturmalarına yardımcı olmak için hazır.” dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 

Kaynak: Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

Bir Cevap Yazın