Yukarı Kızılca Muhtarı Aktaş Hızlı Başladı 

Kemalpaşa Yukarı Kızılca Köyü Muhtarı Kemal Aktaş, hızlı bir başlangıç yaptı. Köyün öncelikli sorunları konusunda ilgili kurumlarla görüştüklerini anlatan Aktaş, Kemalpaşa Son Dakika sayfasına çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Kemalpaşa Son Dakika sayfası Genel Yayın Yönetmeni Erkan Doğan ve Yukarı Kızılca Tanıtım ve Yardımlaşma Sayfası Yöneticisi Ali Erol’a konuşan Yukarı Kızılca Köyü Muhtarı Kemal Aktaş, önemli açıklamalarda bulundu

İlk Hizmetimiz Eczanenin Açılması Olacak, Daha Sonra İnternet ve Doğalgaz ! 

Aktaş şunları söyledi, “İlk hizmetimiz eczane olacak. Çünkü insanlar, Armutlu ve Kemalpaşa’ya eczane aramaya gidiyor. Eczanimizin tekrar açılması için çalışmalarımıza başladık. İkinci çalışmamız doğalgaz konusunda olacak. Üçüncü konumuz köyümüze bankamatik açılması olacak. Diğer bir konumuz fiber internetin köyümüze getirilmesi olacak. Ana ve bağ yollarının yeniden bakımı hızlıca yapılacak. İçme suyumuzun incelenmesi için İZSU’ya başvuruda bulunduk. Suyun niteliği ve tadı konusunda bir inceleme olacak. Bu konuda İZSU tahlil sonuçları çıkar çıkmak köy halkımıza bilgi vereceğim” 

Sivrisinek Sorunu İçin İzmir Büyükşehir Belediyesi İle Görüştüm

Sivrisinek sorunu yaşamamak için İzmir Büyükşehir Belediyesi ile görüştük. Larvaların yok edilmesi, ilaçlanması için çalışma yapılacak. Yazın sinek sorunu yaşamak istemiyoruz.  Tarihi camimizin bazı bölümlerinde sıvalar dökülüyor. Ramazan Bayramından sonra gerekli tadilat çalışması yapılacak. Bu konuda da gerekli kurumlara başvurularımızı yaptık.  Yaz aylarına doğru Kültürel Festivaller düzenlemeyi planlıyoruz.  Yukarı Kızılca neden bir Nazarköy olmasın. Yukarı Kızılca yerli turisti çekebiliriz. Bu sayede esnafımız ve insanımız kazanabilir” (izmirhaberleri.net) 



Bir Cevap Yazın