“142 Saat Sonra Mucize Bir Kurtuluş Daha”

“142 Saat Sonra Mucize Bir Kurtuluş Daha”

“142 Saat Sonra Mucize Bir Kurtuluş Daha” Kınık’tan Deprem bölgesinde birçok şehirde arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere yola çıkan Kınık Polyak Maden kurtarma ekibi Hatay Kurtarma Timi, Makbule isimli vatandaşı 142 saat sonra enkaz altından canlı olarak çıkardı.

Hatay’da bir enkazda Tüprag ve TTK ekipleri ile birlikte kazı ve kurtarma çalışması yürüten Kınık PolyakEynez Maden Kömür İşletmeleri A.Ş. Arama Kurtarma timi mucizevi bir kurtuluşa daha imza atarak umutları artırdı.

 

Kınık PolyakEynez Maden 7 tim ile deprem felaketinden etkilenen şehirlerde kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Depremin etkilediği illerde depremzedelere yardımcı olabilmek için Kınık Kaymakamlığı ve Kınık Belediye Başkanlığı ile birlikte hareket ederek AFAD koordinasyonunda bölgeye yaptığı insani yardımların yanı sıra profesyonel kurtarma ekipleri ile çalışmalara katılıyor.

Tüm Türkiye’yi ve depremzedeleri umutlandıran ve cesaretlendiren kurtarma çalışmalarına canla başla devam edeceklerini ve son ana kadar vazgeçmeyeceklerini belirten PolyakKurtarma Timi koordinatörü – PolyakEynez A.Ş. Genel Müdür Yrd. Serhat Özkan “Asla vazgeçmeyecek, pes etmeyecek ve yorgunluk nedir bilmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugün milletimiz için, devletimiz için canını dişine takma günüdür.” dedi. (İzmirHaberleri)

Bir Cevap Yazın