EÜ Ziraat Fakültesi Mezunları Bi Araya Geldi

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunları, Feyzi Önder Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte bir araya geldi. Etkinliğe EÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Banu Yücel’in yanı sıra fakülte akademisyenleri, mezunlar ve öğrenciler yer aldı.

Etkinlik, EÜ Ziraat Fakültesi Kurumsal İletişim ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Fulsen Özen’in program takdiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

EÜ Ziraat Fakültesi Mezunları Bi Araya Geldi

Fakültenin mezunlarıyla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekan Prof. Dr. Banu Yücel, “Biz, çok değerli bir aileyiz. 67 yıllık köklü tarihimizin çok kıymetli mezunlarıyla bir arada olmaktan çok mutluyum. 17 yaşında bir öğrenci olarak geldiğim ve bugün yuvam olan Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesinde okumaktan ve mezunu olmaktan çok büyük onur duyuyorum. Eminim ki bu onuru siz de duyuyorsunuzdur. Burada öğrendiğimiz bütün temel bilgiler, mesleki bilgiler ve kişisel donanımlar hayatımızın bir yerinde küçük birer çakıl taşı oldu, üst üste birikti ve bizim kendi yapımızı oluşturdu. Bizi oluşturan bu yuvayı her zaman sahiplendik. Sahiplenmeyi sürdüreceğiz” dedi.

EÜ Ziraat Fakültesi Mezunları Bi Araya Geldi

“Biz, hocalarımızın yolunda yürümeye devam ediyoruz”

Prof. Dr. Yücel, etkinliğe katılamayan veya vefat eden mezunları da yâd ederek,  “Onlara da bu yuvaya sağladıkları bütün destekler için teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar bizim yolumuz aydınlattılar, bize yol açtılar. Biz, o yolda yürümeye devam ettik. Bugün artık bizim yetiştirdiğimiz, aynı yolda yürüyen öğrencilerimiz var. Yeni mezun olacaklarımız var. 67 yıldır ilmek ilmek hayatımıza dokunarak bu noktaya kadar getiren herkese saygılarımı sevgilerimi sunuyorum”  diye belirtti.

Konuşmanın ardından gerçekleştirilen müzik dinletisiyle mezunlar doyasıya eğlendi. Etkinlik sonunda pasta kesilerek bir sonraki buluşma için sözler verildi.(İZMİRHABERLERİ)

Bir Cevap Yazın