Güzelbahçe Okullar Bölgesi Yaya Güvenliği İçin İzmir Büyükşehir ve Karayolları Olumsuz Yanıt Vermiş !

Güzelbahçe - Seferihisar Yolu kolejler bölgesine üst geçit yapılmasını isteyen veliler, yaptıkları eylemde yolu trafiğe kapattı. 

Güzelbahçe okullar bölgesinde yaya trafik güvenliği olmadığı için bir 11. sınıf öğrencisine araç çarptı. Çocuk Yoğun Bakımda yaşam savaşı veriyor. Öte yandan Oğuzhan Özkaya Okulu yöneticileri, “Biz trafik ışığı ve üst geçit için İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğüne yazı yazdık. Ancak her iki kurumdan olumsuz yanıt geldi” dedi. 

Üst Geçit İsteyen Veliler, Yolu Trafiğe Kapatarak Eylem Yaptı

Güzelbahçe – Seferihisar Yolu kolejler bölgesine üst geçit yapılmasını isteyen veliler, yaptıkları eylemde yolu trafiğe kapatmıştı.  Güzelbahçe Seferihisar Yolu üzerinde çok sayıda kolejin bulunması öğrencilerin caddeden karşıya geçerken can güvenliklerini de tehlikeye sokabiliyor. Geçtiğimiz hafta 11. sınıf öğrencisine araba çarptı. Çocuğun hayati tehlikesini korduğu belirtirken, veliler, ‘Bu yolda can yandı’ , ‘Çocuk var’ , ‘Üst geçit istiyoruz’ pankartlarıyla eylem yapmıştı. 

Kamuoyu Karayolları ve Tunç Soyer’den Açıklama Bekliyor !

Güzelbahçe okullar bölgesindeki olay farklı bir boyut kazandı. Özel İzmir Oğuzhan Özkaya Okulu yöneticileri, Bir TV ile yaptığı röportajda İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları İzmir Bölge Müdürlüğü’nden talep ettikleri trafik ışığı ve üst geçit ile ilgili yazıları gösterdi. Şimdi kamuoyu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karayolları Bölge Müdürlüğünden bir açıklama bekliyor. (izmirhaberleri.net) 

 

Bir Cevap Yazın