İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nden Müzik Dinletisi

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan müzik dinletisi, ilk kez 21 Haziran tarihinde İzmir İktisat Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’nin de katılımda bulunduğu müzik dinletisiyle, görevli polis memurları ve bekçilerin şarkı ve türkülerden oluşan repertuvarıyla il emniyet müdürlüğü tarafından ilk konser verildi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nden Müzik Dinletisi
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nden Müzik Dinletisi

Mehmet Şahne, müziğin insanları bir araya getiren ve duyguların ifade edilmesini sağlayan evrensel bir dil olduğundan bahsederek “Müzik, ortak bir sesle anlatmak istediğimiz duygu ve düşünceleri dile getirir. Polis Korumuz da müziğin gücünü kullanarak, toplumda sevgi ve birlik bağlarını yaymak amacıyla sahnede bir araya gelmektedir. Söylenilen tüm şarkı ve türkülerde bu bağı daha da güçlendiriyoruz.” diye konuştu.

Şahne, Polis Korosu’nun emniyet teşkilatının sosyal açıdan gelişmesi için kurulduğunu belirtip yoğun çalışma tempoları olmasına rağmen vakit ayırıp projede yer aldıkları için tüm görevlilerle gurur duyduğunu dile getirdi. (İzmirhaberleri.net)

Bir Cevap Yazın