İzmir’in Belediyelerinde Bayram Coşkusu

İzmir'in Belediyelerinde Bayram Coşkusu

Kurban bayramı yaklaşırken, İzmir’in Belediyelerinde bayramlaşma törenleri düzenlendi. Belediye Başkanları personelleri ile bir araya gelip, onların bayramlarını kutladı. Düzenlenen bayramlaşma törenlerinde başkanlar, personelleri için müjdelerine de yer verdi.

 

Menemen Belediyesi Personeline Çifte Bayram

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, personel bayramlaşma töreni sırasında müjdeleri arka arkaya sıraladı. Promosyon konusunda Halkbank ile 25 bin liralık anlaşmaya vardıklarını ifade eden Pehlivan, performans primi olarak da hesaplara 5 bin liralık ikramiye yatırıldığını açıkladı.

Konuşması alkışlarla sık sık kesilen Pehlivan, işçilerin maaşlarına yüzde 50 zam yaptıklarını da müjdeledi. “Menemen ve Menemenimize hizmet eden benim çalışma arkadaşlarım herşeyin en iyisine, en güzeline layık” diye konuşan Pehlivan, “Sizlerin gözlerindeki mutluluk benim için çok değerli. Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Menemen’i hak ettiği değere hep birlikte çıkaracağız. Hep birlikte, el ele, gönül gönüle başaracağız” diye konuştu. Her bayramlaşma törenine müjdeleriyle damga vuran Pehlivan,  belediye çalışanları tarafından “İzmir’de tek Başkan Aydın Pehlivan”, “Büyüksün Aydın Başkan” sloganlarıyla uzun süre ayakta alkışlandı.

Menemen Belediyesi Personeline Çifte Bayram
Menemen Belediyesi Personeline Çifte Bayram

 

Başkan Sandal Personeliyle Bayramlaştı

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Sandal, tüm çalışanların maaş ve ikramiyelerini, bayram öncesi eksiksiz olarak ödediklerini müjdeledi. Sandal, “Ailelerinizle, sevdiklerinizle, huzur ve mutluluk içinde güzel bir bayram geçirmenizi dilerim” diye konuştu.

Bayraklı Belediyesi ana bina bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Başkan Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, sendika temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye çalışanları katıldı. Konuşmaların ardından Başkan Sandal, personelle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.

Başkan Sandal Personeliyle Bayramlaştı
Başkan Sandal Personeliyle Bayramlaştı

 

Başkan İduğ, Personeliyle Bayramlaştı

Büyükpark içindeki Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda Bornova Belediyesi çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan İduğ, birlikte hareket etmenin ve Bornovalılara en iyi şekilde hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Bornova Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla tam bir uyum içerisinde birbirinden başarılı projelere imza attık. İlçemizde yaşayan her bir bireye daha iyi hizmet etme yolunda verdiğimiz mücadeleye omuz veren tüm çalışanlarımıza tek tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türkiye’nin içinden geçmekte olduğu ekonomik koşullarda, Bornova Belediyesi’ni sağlam bir mali yapıya kavuşturmuş olmalarının öneminin her geçen gün daha da önem kazandığının altını çizen Başkan İduğ şunları söyledi, “Önümüzdeki süreçte enflasyonun yükselmesiyle ilgili beklentiler var. Çalışanlarının alım gücünün düşmesi söz konusu olabilir. Bu açıdan tedbirli olmak gerekiyor. Biz Bornova Belediyesi olarak en başından beri tedbirli davrandı şimdi de bunun sonuçlarını görüyoruz. Hiçbir işçimizin bizden alacağı yok. Maaşlarımızı düzenli olarak ödüyoruz. Bundan sonra aynı anlayışla hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Kurban Bayramı öncesindeki son mesai gününde personeliyle bayramlaştı.
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Kurban Bayramı öncesindeki son mesai gününde personeliyle bayramlaştı.

 

Seferihisar Belediyesi’nde Bayram Sevinci

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Kurban Bayramı öncesindeki son iş gününde, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı. Yetişkin, “Seferihisar’daki emeğiniz büyük. Hepinize teşekkür ediyorum. İyi bayramlar diliyorum” diye konuştu.

Yaz sezonunun yoğun geçeceğine dikkat çekerek 9 günlük bayram tatilinin çalışanlara iyi geleceğini vurgulayan Başkan Yetişkin “Hepiniz çok çalıştınız ve yoruldunuz şimdi dinlenme zamanı. Bu tatili iyi değerlendirerek yaz sezonuna daha güçlü gireceğiz. Belediyemizin çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Hepinize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz çok büyük bir aileyiz. Fedakarca ve özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımla birlikte, Seferihisar için yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

 

Seferihisar Belediyesi’nde Bayram Sevinci
Seferihisar Belediyesi’nde Bayram Sevinci

Bir Cevap Yazın