Mavibahçe’de Konser Kuyruğunda Kavga: 1’i Ağır, 3 Yaralı

Mavibahçe Avm'de Bıçaklanan Genç Hayatını Kaybetti

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Mavibahçe AVM‘nin 3’üncü katındaki konser kuyruğunda iki grup arasında kavga çıktı. Oluşan arbedede 3 kişi bıçaklandı. Yaralılardan 1’i hastanede yaşam savaşı verirken, olayla ilgisi olan 3 kişi gözaltına alındı.

Olay, Mavişehir Mahallesi’nde bulunan Mavibahçe AVM’de akşam saatlerinde gerçekleşti. AVM’nin 3’üncü katında bulunan bir iş yerinde “Çakal” isimli rap konser için kapı önünde oluşan kuyrukta iki grup arasında tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine D.Ç. (17), B.B. (17) ve Y.K. (20) bıçakla yaralandı. O sırada AVM’de bulunan vatandaşlar büyük bir korku yaşarken, ihbar üzerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine geldi. Durumu ağır olan 17 yaşındaki D.Ç.’ye olay yerinde kalp masajı yapan sağlık ekipleri, ardından 3 yaralıyı da ambulanslara alarak Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesine götürdü. Ameliyata alınan D.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

3 Kişi Gözaltına Alındı

Olayla ilgili geniş çaplı araştırmalar yürüten Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gerçekleşen olayla  ilgili C.C.A. (18), T.T. (18) ve S.S.Ç.’yi (17) gözaltına aldı. Başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bir Cevap Yazın