Menderes’te Haşere İle Mücadele

Menderes’te Haşere İle Mücadele

Menderes Belediyesi tarafından ilçe genelinde haşerelere karşı ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Menderes Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde kent zararlıları olarak bilinen ve hastalık taşıyıcı olan sivrisinek, karasinek, fare, pire, kene, hamamböceğine karşı ilaçlama seferberliği devam ediyor. Yapılan çalışma kapsamında 44 mahallenin tamamında ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Haşere İle Mücadele
Haşere İle Mücadele

Larva Döneminde Başladı

Haşere ile mücadele kapsamında larva döneminde başlatılan ilaçlama çalışması rögar kapakları, çöp konteynerleri başta olmak üzere gerekli görülen tüm noktalarda periyodik olarak devam ediyor. Ekipler tarafından akşam saatlerinde de Menderes sokakları özel ilaçlar ile ilaçlanıyor.

 

Haşere İle Mücadele
Haşere İle Mücadele

‘’Vatandaşlarımızın Huzuru Önceliğimiz’’

Haşere ile mücadele için gerekli tüm önlemleri aldıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’ 44 mahallemizin tamamında ilaçlama çalışmalarımız sürdürüyoruz. Larva döneminde yoğun bir ilaçlama çalışması gerçekleştirmiştik. O günden bu yana ekiplerimiz ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Özellikle sulu alanlar, rögar kapakları, mazgallar ve çöp konteynerleri çevresinde ilaçlamalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı ilk önceliğimiz. Bu sebeple hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltecek adımları atmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

Bir Cevap Yazın