Oyuncu Seda Fettahoğlu, Beyoğlu’ndaki bir parkta ölü bulundu

Oyuncu Seda Fettahoğlu, Beyoğlu'ndaki bir parkta ölü bulundu.

Oyuncu Seda Fettahoğlu, Beyoğlu’ndaki bir parkta ölü bulundu.

44 yaşındaki ünlü oyuncu, “Çocuklar Duymasın” ve “Sihirli Annem” gibi dizilerde rol aldı. Yanında bir silah bulunurken, intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şehir Tiyatroları’nın bir üyesi olan Seda Fettahoğlu’nun ölümü sonrasında tiyatro, sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınladı. Mesajda, “Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

Oyuncu Seda Fettahoğlu, Beyoğlu'ndaki bir parkta ölü bulundu.
Oyuncu Seda Fettahoğlu, Beyoğlu’ndaki bir parkta ölü bulundu.

 

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da Seda Fettahoğlu’nun ölümünün ardından üzüntüsünü dile getirdi. Gökbakar, Fettahoğlu ile sınıf arkadaşı olduğunu belirterek, “Ah be Sedacım… Canım sınıf arkadaşım… Ruhun şad olsun. Huzurla uyu… Seni seviyoruz. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon’da doğdu ve Trabzon Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne girdi. 2022 yılında mezun olan Fettahoğlu, tiyatro kariyerinin yanı sıra seslendirme de yapmaktaydı. İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oyunculuk yaparken birçok oyunda rol aldı. “Çocuklar Duymasın” dizisinde “Sultan” karakteriyle tanındı. Ayrıca “Haluk” ve “Meltem”in dünürü, “Havuç”un ise kayınvalidesi olarak da izleyicinin karşısına çıktı. Oyuncu aynı zamanda “Çatı Katı,” “Sihirli Annem,” “Dolunay,” “Savcının Karısı,” ve “Koçum Benim” gibi dizilerde de rol almıştı.

Bu trajik olay, geçtiğimiz günlerde Muğla’nın Dalaman ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki oyuncu Merve Kayaalp’in intihar etmesinden sonra geldi. Kayaalp, 18 Eylül’de evde yalnızken babasına ait ruhsatlı bir tabanca ile yaşamına son vermişti. Merve Kayaalp, daha önce “Sakarya Fırat,” “Küçük Kıyamet,” “Düşler ve Umutlar,” “Elif,” “Şeref Meselesi,” ve “Savaşçı” gibi dizilerde rol almıştı.(izmirhaberleri.net)

Bir Cevap Yazın