Şakir Özkayımoğlu Maç Değerlendirmesinde Bulundu

Şakir Özkayımoğlu, Altınordu karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

“Gürsel Aksel’den sonra ikinci evimizde Altınordu ile karşılaştık. Önemli bir maçtı. Altınordu 17 puanla ligin alt sıralarında biz ise 31 puandayız. Buraya galibiyet için gelmiştik. Özellikle ilk yarı oyunun tamamen hakimiydik. 4 tane net pozisyonumuz vardı. Altınordu’nun ise şut denemeleri vardı. Arda da bu şutlarda kalesinde başarılı oldu. Rakibimize net pozisyon vermeden ilk yarıyı tamamladık. İkinci yarıda ise Altınordu taktiksel değişikliğe gitti. Ön tarafta 1 fazla oyuncu ile 4-2-3-1 oynamaya başladı. Bu taktiğe göre topu Altınordu’ya bıraktık. Zaten ligin en iyi savunma yapan ve çok az gol yiyen takımıyız. Karambolde oluşan bir pozisyonları var ama o pozisyon da net değil.

Buradan galibiyet ile döndüğümüz için çok mutluyuz. Bütün evlatlarımız inanılmaz mücadele ettiler. İyi çalışıyoruz, maçlara iyi hazırlanıyoruz. Burada galip gelmek, anılarımızın olduğu stadyumda tekrar galip olmak bizi inanılmaz mutlu etti.

Önümüzde Pendikspor maçı var. Çok önemli bir maç, çok önemli bir takım. O maçı da alıp yukarılara doğru çıkmak istiyoruz.

Şanlı Göztepe taraftarlarına ayrı ayrı hepsine çok teşekkür ediyorum. Onlarla bütünleşiyoruz. Taraftarımız hiç susmadı. Destekleri için tekrardan teşekkür ediyorum.

3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Şimdi tesislerimize döneceğiz ve yarın Pendikspor maçının hazırlıklarına başlayacağız.” (İZMİRHABERLERİ)

Bir Cevap Yazın