“120 Dakika Ücretsiz Aktarma Kamu Kurumlarının Oylarıyla Reddedildi !”

İzmir'de Kurban Bayramı’nda Toplu Ulaşım Ücretsiz

İBB Başkanı Tunç Soyer, 120 dk Ücretsiz Aktarma uygulamasının UKOME’deki kamu kurumlarının red oyları nedeniyle kabul edilmediğini açıkladı.

Siyasi Karar

Karara tepki gösteren Tunç Soyer, “Toplu ulaşımda 120 dakika ücretsiz aktarma sistemine ilişkin teklifimiz UKOME teknik kurulundan maalesef geçmedi. Aynı kurulda daha önce bu teklife oy birliği ile olumlu oy veren merkezi idareye bağlı kurum ve kuruluşların temsilcileri bu kez nedense (!) teklifin genel kurula sevkine izin vermemiştir. Hemşehrilerimizin yararına olacağını düşündüğümüz bir hizmet daha siyasi çıkarlar uğruna engellenmiştir. Meseleyi, kıymetli İzmir halkının ve kamuoyunun takdirlerine arz ediyorum” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Şaban Aslanoğlu da karara tepki göstererek, “Bu AKP İzmirlinin yararına ne varsa engellemekten keyif alıyor. Nedir İzmir’e beslediğiniz bu kinin sebebi, İzmir ile bitmeyen hesabınız nedir ? Dilinizin söylediği başka, gerçek zihniyetiniz bambaşka. Unutmayın ! 31 Martta asıl hesabı görecek olanlar İzmirlilerdir” dedi.  (izmirhaberleri.net)

Bir Cevap Yazın