Arazöz Operatörü Mustafa Gürpınar Şehit Oldu!

Arazöz Operatörü Mustafa Gürpınar Şehit Oldu!

Arazöz operatörü Mustafa Gürpınar da Menderes’te geçen günlerde çıkmış olan orman yangınında yaralanmıştı. Geçtiğimiz günlerde İzmir’in Menderes ilçesinin Oğlanağa Mahallesi’nde saat 13:45 sularında çıkmış olan yangın söndürme çalışmaları sırasında 1’i ağır toplam 12 kişinin yaralandığı, durumu ağır olan yaralının helikopter ambulans ile, 3 yaralının kara ambulans ile, 8 hasta ise başka araçlarla hastanelere kaldırıldığı duyurulmuştu. Arazöz operatörü Mustafa Gürpınar kaldırılıp tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

 

Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık bölümünde 2 gündür müşahade altında olan Gaziemir Orman İşletme Müdürlüğünde görevli arazöz şoförü Mustafa Gurpınar , yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit olan personel Gürpınar için İzmir Orman Bölge Müdürlüğünde cenaze töreni düzenleneceği ardından şehidin cenazesinin memleketi Afyonkarahisar’a gönderileceği bildirildi.

 

İzmir Valisi’nden Şehidimize Taziye Mesajı

İzmir Valisi Yavuz Selim Koşger, İzmir‘in Menderes ilçesinde çıkan orman yangınında vefat eden yangın işçisi Mustafa Gürpınar için taziye mesajı yayımladı, Vali Koşger, “Menderes’te 10.07.2023’de çıkan orman yangınında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan arazöz operatörü kardeşimiz Mustafa Gürpınar’a Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin acılı ailesine, sevenlerine ve orman teşkilatımıza başsağlığı ve sabır temenni ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

Bir Cevap Yazın