Seferihisar’da TOGG Heyecanı

Türkiye tarafından üretilen ilk yerli ve elektrikli otomobil TOGG, Seferihisar halkı tarafından büyük heyecanla karşılandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Seferihisar’a gerçekleştirdiği ziyarete bakanlığa tahsis edilen Türkiye’nin ilk yerli ve elektrikli otomobili olan TOGG T10X ile katıldı.

Seferihisar’da TOGG Heyecanı

TOGG ile Fotoğraf Çektirmek İçin Yarıştılar

Bakan Kasapoğlu’nu Seferihisar’da yaşayan Milli Sporcular karşıladı. İşitme Engelli Milli Voleybolcu Gamze Çokgenç, Bakan Kasapoğlu’na çiçek takdim etti. Bu sırada ilçe halkı, Cumhuriyet Meydanı’na park eden Bakan Kasapoğlu’nun makam aracı TOGG’a büyük ilgi gösterdi. TOGG ile fotoğraf çektirmek isteyen yüzlerce Seferihisarlı adeta birbirleriyle yarıştı.

Seferihisar’da TOGG Heyecanı

Bakan En Genç Muhtarı Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın’ın eşlik ettiği programda Seferihisar ilçe merkezinde AK Parti Seferihisar ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu, ilçedeki vatandaşlar ve esnafla sohbet ederek, İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, programı kapsamında Seferihisar’ın en genç Mahalle Muhtarı Azat Aktaş’ı da ziyaret etti. (İZMİRHABERLERİ)

Bir Cevap Yazın